Minnen och hjärna

Under besöket på förlossningen fick jag ligga i ett rum, antar att det var i ett rum på bb. Min längtan efter mini blev inte mindre av att se den där plastbaljan som man har sin lilla bebis i, eller förpackningarna med de supersexiga nättrosorna eller bautabindorna på toaletten, eller skötbordet med den där värmelampan ovanför.

Den där stunden då jag faktiskt kommer att ligga där får gärna komma snart. Alldeles snart. Inte riktigt just nu, för jag vill gärna ha J hemma :-)

Och jag kan väl inte riktigt säga att jag ser fram emot själva förlossningen, för den här gången har jag liksom hunnit börja tänka på den och det är svårt att se fram emot något som man vet kommer att göra ont. Mucho ont! Men å andra sidan vet jag att det är värt det, när man väl får sin lilla bebis i famnen.

Nu tycker jag att jag har känt av mini ett par gånger under em/kvällen, och det känns tryggt. Ikväll har jag en hel del sammandragningar, men annars mår jag ok. Drar mig lite för att gå och lägga mig eftersom nätterna är ett enda maraton av spring på toa. Kollar på "Killers" med Ashton Kutcher och Katherine Heigl vilken faktiskt fått mig att skratta ett par gånger. Det verkar inte vara någon film som kräver så mycket hjärnaktivitet, precis lagom för mig just nu.

På tal om hjärna så sjöng L tidigare på en sång som jag bara vagt kände igen. Jag frågade om det var Superhjältarna och det var det. Jag frågade om de lyssnat på dem på dagis och då svarade hon att nej, det var på min telefon. Jag kom ihåg att vi lyssnade på den skivan för några veckor sedan när vi åkte hem från Gbg tillsamman så jag sa att det var ju jättelänge sedan!

"Men om man har en hjärna är det inte svårt!"
svarade min blivande femåring.

Gillar

Kommentarer

Jennysblogg,
Små nya fina lena bebisar är det bästa som finns. Lycko du.
blogg.alltforforaldrar.se/jennysblogg/
Therese,
Jag förstår att du längtar, minns min egen längtan i fjol... oj oj oj så gärna jag vill göra om det fantastiska att föda barn en gång till i livet.... Men måste bearbeta maken rejält först 😉 KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Östblomman,
Å va mysigt att känna lilla "mini" 😊. Vilken lycka. Trevlig helg!
www.blogger.com/profile/141167729552369667