Minus, toastie och Stina

Det gick inte så jättebra idag.. för mig. Ett litet minus på vågen, men tyckte att jag blev snuvad på konfekten då jag bara käkade grönsakssoppa igår (till både lunch och middag) och verkligen har ansträngt mig mån-tors. Men det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa på. Inser att jag kanske åt för lite igår så att kroppen ställde in sig på fel håll. Störigt är det iaf. Men, men.

Ikväll är det middag på restaurang med vänner som ska gifta sig imorgon, och imorgon är det alltså bröllopsfest med allt vad det innebär. "Som tur är" är jag toastmadame så jag hinner väl knappt äta något. Iaf kommer jag inte att ha något större alkoholintag förrän dansen börjar och då får jag väl se till att svänga loss på the dancefloor! Kul iaf!

Idag hade det också hänt en liten olycka på dagis, när de var ute. (L var alltså blöjfri idag också.) Men det var bara en vikarie där då, så hon hade kanske inte full koll. Tror dock att L får ha blöja i kyrkan imorgon.. Tänker på Tjorven och Stina som står där i kyrkan när Malin gifter sig och det droppar ymnigt från Stina...

Nehej, nu ska jag fortsätta med mitt talmanus inför morgondagen, innan det är dags att bege sig till Mölle! Hoppas alla får en underbar helg - det ska visst bli strålande väder!

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Hoppas att bröllopet var kul och att det gick bra som toastmaster. Det klarar du säkert galant.

Och ett minus är alltid ett minus... kom ihåg det!
Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Jessy
,
Jag bara refreshar och refreshar!!! Är ju supernyfiken på hur det gick på bröllopet med allt!!! Se till att "fatta pennan" / "grabba tangentbordet" nu så jag får höra lite 😉

Kram J