Mitt lilla hjärta

Nu har jag tryckt i mig två skålar popcorn! Två! Japp, det blev ingen middag idag så rent kalorimässigt tror jag att det gick på ett ut, men det var kanske lite onödigt med två. Men det var så jäkla gott!

Stillade kanske mitt dåliga samvete också.. eftersom L och jag hade det lite bråkigt tidigare ikväll. Jag höll på att få spel på hennes gnällande hela tiden och var helt gråtfärdig. Jag sa att jag fick ont i hjärtat när hon bara gnäller och gnäller och då sa hon att hon får ont i hjärtat när jag skriker... Så, vrid om kniven bara! Det kändes verkligen inte bra och jag insåg att jag tydligen skriker - inte konstigt att hon har börjat skika då!!!
Jag förstår mig verkligen inte på L just nu. Hon gråter varenda dag när jag lämnar henne på dagis och idag var det värre än någonsin, hon grät hjärtslitande, så jag var tvungen att ringa till dagis efter ett tag för att kolla att allt var lugnt. Vilket det så klart var. När jag sedan kommer för att hämta L efter jobbet så är hon inte alls intresserad av att följa med mig. Man hade ju kunnat tänka sig att hon skulle bli överlycklig när jag kommer med tanke på hur ledsen hon är på mornarna, men nej. Och sedan börjar gnället. Om precis allt. Jag vet inte vad jag gör för fel. Men jag anstränger mig kanske för mycket för att hon ska ha det bra. Det är kanske bättre att visa vem det är som bestämmer och inte låta henne tänja på gränserna hela tiden.

Nu ska jag krypa ner i min säng, där min lilla gnälliga prinsessa ligger och sover. Det var tänkt att vi skulle ha en myskväll, en eftersom det blev en dispyt istället så blev det inte så. Men efter att vi hade pratat ut om allt (ha ha, det lät ju något att prata ut med en snart fyraåring!!) så låg vi och mös lite i min säng innan jag gick för att slå in lite julklappar. Nu ska jag krypa ner och bara krama henne hela natten. Och tänka på att jag aldrig mer vill höja rösten så att L tycker att jag skriker. Och imorgon ska vi ha en mysdag, hela dagen!!

Tillägg: Har nu suttit i två timmar och försökt frilägga bilderna... varför är det så svårt att komma ihåg hur man gör???

Gillar

Kommentarer

Louise,
Nej vi fick ingen kallelse, jag ringde själv om andra dosen och då han vaccinerades som högrisk i början av november så tyckte de definitivt att det var dax för dos 2 nu. Ebba får tydligen sin andra dos i skolan i slutet av januari har de sagt preliminärt, hon är inte högrisk.

Gumman, jag känner igen mig så väl. Jag höjer rösten alldeles för ofta (skriker sällan men det händer), men mest tycker jag att jag låter irriterad, tjatig och gnällig på rösten typ 90% av tiden. Hur kul är det för mig själv och omgivningen? 😟

Kram på dig nu!
lollo71.wordpress.com
rebecca,
Godkväll!
Hoppas ni haft en riktigt mysig dag idag efter gårdagen. Tycker med det är jätte jobbigt när de är gnälliga och inget passar. Man försöker allt men det går inte bra ändå. Ännu jobbigare är det att lämna dom på dagis när de gråter. Det skär isönder hjärtat.
Ha en riktigt mysig fredagskväll!
kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Ingela la la,
Hoppas att dagen idag har varit bättre. Jag önskar att jag inte känner igen mig i det du skriver men det gör jag ju.. Tyvärr.

Vad gör man??? Det är så lätt att tänka att man inte ska än det ena och än det andra men när man står där trött och gnället aldrig tar slut så blir det ju tyvärr oftast sådär.

Kram på dig!
www.ingelalala.se
Potatishäxan,
Vi har julen hemma och gäster på middag i flera dagar efter det. Sp lite avis är jag på era dukade bord =)Fast det är kul det här också. Kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Anonym
,
De är inte lätt med dom små liven. Jag har själv en son på lite över 3 år och är ensamstående. Visst mår man dåligt när man blir arg på dom men imorgon är en annan dag och då får man ta nya tag och hoppas att det blir bättre. Det gäller att inte slå på sig själv av att man har gjort fel. Be om ursäkt och gå vidare. Hoppas att ni får en riktigt mysig dag nu! Kram
Åsa,
Kan bara instämma. Jag är trött på mig själv å min gnälliga och skrikiga röst. Men om inte vi som föräldrar sätter gränser så blir de väl ännu värre i tonåren. Hua!! Kan det bli värre???
Mina barn lyssnar sen aldrig på vad man säger, inte alls irriterande att behöva låta som en papegoja oxå!!
Trevlig Helg!!
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Mamma Russin,
hej gumman..
usch så jobbigt med dagis lämningarna..:( jobbigt med trots perioder med för den delen..;) hoppas det snart löser sig.. Stina är ju rätt gnällig/ trotsig hon med nu, igår höll vi på att bli galna här hemma.. hahaha... så det var nästan en lättnad att fara och jobba ett par timmar igår kväll..;)

men hallå gumman.. två skålar popcorn är la inte sådär nyttigt va, haha..

jag börjar bli lite nervös inför min först vägning som är på onsdag nu.. hua.. jag har inte fuskat och jag tycker jag äter mycket och får till min pp på dagarna..:)

enda fusket jag gjort är att min crosstrainer kom idag och jag har packat upp den och kört ett pass på den innan jag gått färdigt mina timmar till jul, hihi...

KRAMAR till dig
enburkrussin.se