Mitt mål

Igår köpte jag en present till mig själv. Något som jag tänkt på ett tag. Jag har känt att jag har behövt ett träningsschema att följa på gymmet och har velat lite mellan ett par olika böcker. Till slut föll valet på Laila Bagges "Kom i form på 30 dagar", kanske mest för att där var både övningar för gymmet och hemma.


Idag körde jag första passet och HELLO vad tufft det var för mig! Ni kan kalla mig Otränad! ;-)
Jag klarade knappt av att gå upp för trappan till jobbet efteråt, liksom skakade i både armar och ben. Och det var bara efter ett pass. Boken är liksom redan värd sitt pris för det var riktigt kul att träna!

Och det är mitt mål - att jag ska tycka att det är roligt att gå till gymmet. Givetvis har jag också mål med min kropp, men för att det ska gå i lås så måste jag tycka att motion är kul.

Bortsett från att jag förmodligen inte kommer att kunna gå uppför trappan till jobbet imorgon så ser jag redan fram emot nästa pass!

Gillar

Kommentarer

cecce,
Wow! Det låter som en bok för mig! Har helt kommit ur träningslustan. Jag bara bakar och bakar:-)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se
Maria,
Det är viktigt att träningen är kul, annars blir det bara pannkaka av det hela.
Jag har haft en veckas vila nu, sista crossfitpasset med utmaningsgruppen är gjord och jag saknar det något helt galet!!
I dag har jag kört ett pass hemma, riktigt skönt 😊 Tror även jag har bestämt angående vilket gym det blir framöver med så det känns bra.

Det är underbart med träningsvärk! Säger som de sa till mig när jag inte fick upp armarna till huvudet och bara ville lägga mig ner och skrika.....Det är bara att träna ännu mer för träningsvärk är inget farligt! HaHa, inte farligt men det gör ont 😉

Heja oss vännen vad vi är duktiga!!

KRAM KRAM
omlitenochmig.se