Mjölk, hår och utbrott

Jag kan knappt fatta det, men det är bara 10 veckor till BF nu! Jag förstår inte var tiden har tagit vägen och kommer knappt ihåg hur dåligt jag mådde i somras. Eller, jo, det är klart att jag kommer ihåg det, men det är inget jag tänker på. Jag minns dock att det var ungefär samma förfarande med graviditeten med L. Jag förträngde snabbt de dåliga veckorna.

L sa igår att "nu vill jag ha min bebis!", "det kvittar om det blir en kille eller tjej". Och jag kan hålla med henne till viss del, fast jag vill ändå inte att bebisen ska komma nu. Inte 10 veckor innan. Men visst längtar jag. Det ska bli spännande att se om de här veckorna blir lika svullna som de blev med L. Då samlade jag på mig mycket vätska och kände mig som en förmodad pensionär när jag skulle ta på mig strumporna, uj, uj, det var en kamp.

Graviditeterna har på många sätt varit lika, men ändå olika. Med L hade jag ett stort mjölkbehov och drack mjölk till både lunch och middag. Visst dricker jag lite mjölk nu, men inte så mycket och inte varje dag. Med L tappade jag inget hår, men nu är jag korthårig och kan inte säga om jag tappar mer hår än vanligt eller ej. På tal om hår så växte inte håret på benen med L, men nu rakar jag på som vanligt. J säger också att jag inte fått lika många utbrott denna gången :-)

Det ska bli spännande att se om dessa "olikheter" tyder på att det är en liten lillebror i magen. Han eller hon får iaf gärna hålla sig kvar där inne i magen ett tag till innan vi får reda på vilket!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Låter ung som skillnaderna mellan bogge å luran, så jag tro definitivt på kille! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Louise,
I första graviditeten hade jag också MYCKET vatten i kroppen sista tiden men inte med andra trots att jag då var gravid under en hel varm sommar. Då hade jag en pojk i magen 😊
Spännande att se vad det blir för er men jag gissar på kille.

Ha en jättefin & mysig jul nu.

Kram
lollo71.wordpress.com
Linda,
Spännande att se om olikheterna resulterar i ett annat kön eller inte.
Finns så så mycket skrönor om såntdär.

O ja att nämna ordet husvagn och minusgrader i samma inlägg kan jag hålla med känns lite tokigt hihi

Hinner jag inte in i morgon vill jag redan nu önska dig och de dina en riktigt god jul, Kram
www.uppochnervandahuset.se