Möhippa & medalj

Oj, nu har visst dagarna gått! Anledningen till att det varit lite tyst här är att jag varit på möhippa i helgen! En möhippa som the bride to be var helt oförberedd på och blev väldigt överraskad. Precis som det ska vara!

Det var en superhärlig hippa med mycket prat och mycket skratt! Bruden som är en av mina absolut äldsta vänner bjuder mycket på sig själv och periodvis hade jag ont i kinderna av skratt. Andra hade ont på andra ställen eftersom de körde i diket med segway, men jag lyckades hålla mig på vägen!


Riktigt kul var det iaf. Vi tillbringade hela hippan på Tomarps gårdshotell vilket var helt perfekt då vi slapp lösa logistik med chaufförer och bilar. Vi hann med både Green Hat Challenge, Segwaykörning och bad på bastuflotte plus lite bus och överraskningar, smarrig mat och god dryck. 
Green Hat Challenge måste jag verkligen rekommendera. En rolig utmaning där man jobbade i lag och det gällde att vara tävlingsinriktad. Med hjälp av läsplattor fick man uppdrag/problem/frågor att lösa och den med mest poäng när tiden var slut vann. Allt var tillåtet! 
Och de rekommenderar jag det inte enbart eftersom jag var i det vinnande laget, utan det var verkligen en riktigt kul grej :-)

Det var extra skönt att kunna krypa ner i en härlig hotellsäng när kvällen var över. Och att få sova. Ahh!

Härligt var det också att få komma hem till familjen igen. För trots att jag bara varit borta i lite mer än ett dygn så var barnen väldigt glada att se mig. Man skulle ju kunna tro att R skulle låta bli att bråka lika mycket idag med tanke på att han faktiskt verkat sakna mig, men nej... :-) Puh.

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Låter som en kul möhippa!!! Kram
mammat.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Låter verkligen kul! Total överraskning är ju det bästa och både Segway och tävling lät som kul påhitt 😊
husnrnio.se