Möjligheter, mål & mässa

Igår sprang jag min andra runda den här veckan. Det här året ;-) Och det kändes såå bra! Älskar den känslan och vill så gärna lära mig att plocka fram den när det blir lite motgångar för träningen.

Har varit hos en ortoped pga smärta i en axel. En inflammation en ett muskelfäste. Efter röntgen och konstaterande att det inte är något knas med skelettet så blev rådet sjukgymnastik och att börja prioritera mig själv när det gäller träning. Han tyckte nog att jag var lite knäpp i huvudet när jag skrattade när han sa att jag skulle avsätta tre kvällar i veckan till träning.

Men han har ju inte fel, det vet jag ju. Och det gäller att hitta möjligheterna och inte se svårigheterna. Jag kanske inte kan ta mig till gymmet när jag vill, jag kanske inte kan ge mig ut och springa när jag vill. R är fortfarande lite för liten för att vara själv hemma med syrran. Men det finns så mycket olika träningsformer så jag borde inte se det som ett hinder.
Nej, nu gäller det att ta små steg framåt så att jag inte går ut för hårt och blir sjuk. Vilket typ alltid händer när jag börjar träna. Min förhoppning är att få till en liten runda till innan onsdag. Och idag hoppas jag få lite träningsmotivation på mässan Träning & Hälsa.

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Du fixar tre pass/vecka ska du se! Hemmaträning funkar finfint - se på min vardag 😊 Lycka till!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Jessica Söderlund,
Stolt över dig! Ta det i sin takt och som jag brukar tjata... Ät nåt direkt efter 😊 kram kram
www.blogger.com/profile/046684388609428544