Moln

Jaha, så var det ett nytt askmoln på gång. Förra gången fastnade J i Asien och "tvingades" tillbringa ett par extra dagar i Thailand.
Denna gången riskerar gudföräldrarna att inte komma hem till R:s dop... Otroligt tråkigt om det skulle bli så.. Men det går liksom inte att styra över eller påverka. Och det är ju inte helt lätt att flytta på dopet heller så vi får väl lösa det på bästa sätt, om det nu blir så.

Tänkte på en sak idag, eftersom lillkillen fortsätter att vara väldigt mammig. Han vill inte ens ligga i vagnen om vi är ute och shoppar utan jag får ha honom på armen för att han inte ska gråta. Med jämna mellanrum provar jag att lägga ner honom i vagnen och har jag tur funkar det en liten stund. Det jag tänkte på var att vilken himla tur vi hade att han inte var så här när det var Mammagalan! Då funkade det superbra att äta med 3-4 timmars mellanrum och han sov mycket. Nu är det mat med max två timmars mellanrum.

Idag har jag gjort något för första gången i hela mitt liv!
Saft! Rabarbersaft! Har inte riktigt provsmakat den ännu så jag vet inte om det är något jag kommer att göra om, men oavsett vilket var det busenkelt!

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Det ser läskande ut:) Kanske skulle prova det en dag. Ses snart. Kram på er
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Linda,
Hoppas inte askan ställer til det utan att ni får hem gudföräldrarna till dopet. Vad jag förstått det som så gör det inte lika stor skada som förra året, jag håller iaf mina tummar.
så duktig du är som gör egen saft, skulle också vilja men nä, det får bli icas ett tag till, kanske försöker få tummen ur och tar tillvara på svart och rödvinbären när det är dags och gör på dem, förra året plockade vi inte ett enda och det är ju kul om makan få användning för dem.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se