Money, money, money!

Den senaste veckan har jag blivit/varit en liten Tradera-shopoholic! Jag har budat på en hel del Singstar-spel till ps2 och jag har "vunnit" alla auktioner jag velat vinna! Men shit, det är lätt att bli lite besatt! De sista minutrarna av en auktion har jag suttit och konstant uppdaterat sidan för att se om jag blivit överbudad. Nu återstår det bara att se om jag får några skrivor med posten eller ej.
Idag har jag tillsammans med vännen T fixat dagisfrökenpresenter som kommer att överlämnas vid Lucia. Så här tidigt ute har vi aldrig varit! Det känns så skönt! Vid det här laget har jag också lyckats shoppa 2 av mina 4 hemliga julklappar till julafton. Bara två kvar... Julklappar till kära gudbarnet over there är också klart så nu kan den paketet postas när jag bara slagit in allt. L är klar. J är inte riktigt klar. D är klar. Ja, för en gångs skull känns det riktigt, riktigt bra på julklappsfronten redan i början av december!

En sak som absolut inte är klar är mina fotoalbum till föräldrar och svärföräldrar från L. Brukar scrappa album till dem varje år, med bilder på L från varje månad under året som gått. I år har jag ju slarvat bort alla bilder mellan juli-september så det känns lite trist, plus att jag känner att jag verkligen inte kommer att hinna så.. I år blir det en fotobok istället. Det tar ju också lite tid, absolut, men jag behöver bara göra ett album, som jag sedan kan ge till flera!

Gillar

Kommentarer

Tant Janet,
Halloj, ja visst är det lätt att fastna i Tradera träsket... jag gör också det mellan varven. Vi brukar göra fotkalendrar till släkten, har inte börjat heller...
www.blogger.com/profile/130296350753625185
HUSnrNIO,
Tradera är absolut ngt man lätt fastnar i! Ett litet tips om knäck är att fukta brickan du ställer ut formarna på så stjälper de inte lika lätt när man ska hälla i knäcksmeten. Om du inte redan visste det;) Ha en härlig lördag.
hilajns.blogg.se
Therese,
Tack för påminnelsen, mååååste fixa dagisfröken presenten ju, hade glömt det... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Katarina,
tack för din kommentar!
Hur har det gått med dina sammandragningar i helgen, har de blivit bättre? Hur ofta kommer de?

ja, det tar verkligen emot att ringa förlossningen..! Men samtidigt bra så de kan kolla så inte livmodertappen har påverkats. Personligen har jag känt mig såå dum när jag åkt dit, typ "jag inbillar mig nog".. men när ctg'n visar sammandragningar ofta så känns det iaf inte som det är inbillning..

Jag förstår att du har ett barn till, och som jag förstått det så är det inte ovanligt att sammandragningar börjar tidigare då.

Min BM sa att när det är första barnet tar de sånt här på stort allvar. Skulle det däremot varit mitt andra barn och jag fött första barnet i vecka 40 hade det inte varit lika allvarligt.
www.blogger.com/profile/019457664119284079