Monster, skor och step

Idag har min sötning varit ett riktigt monster! Det började när jag hämtade henne på dagis och sedan har hon haft ett antal bryt. När hennes kompis I var här och hälsade på så var allt toppen, men så fort I skulle hem så blev det skrik och gråt igen. Ahh! Det kräver mycket tålamod för att inte jag också ska få bryt när hon håller på som värst!
Men hon somnade iaf glad och gullig, och det är ju skönt - speciellt eftersom jag åker till Gbg imorgon och inte kommer hem förrän på onsdag kväll. Har faktiskt packat ner träningskläder, trots att jag störde mig på att det kostar 100:- att träna på gymmet vid hotellet. Men jag insåg att det bara är en dålig ursäkt från min sida. Jag kommer säkert att komma på fler usla ursäkter, men nu har jag iaf kläder och skor med mig :-)
Nu ska jag ställa mig på steppen en stund innan sängen kallar. Taxin kommer halv sex imorgon så det gäller att komma i säng i tid. Hade faktiskt planerat att köra en halvtimme på crossen, men L ville inte somna så det var inte läge att dra igång utanför hennes rum.. Nu är klockan för mycket, så det får bli step en stund i stället. Bättre än inget iaf!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Sov gott o dröm sött, hoppas du får en fin dag i morgon! Kram Jenny
jennyn.blogg.se
2BarnsMamman,
Visst är det svårt att ha tålamod ibland när trotset är som värst! Hoppas du hade en lugn och skön hotellvistelse och att träningskläderna kom till användning 😊
www.blogger.com/profile/173795861757916610