Morgon och mattips

Jag har sovit superdåligt hela natten och vaknade stel i nacken och ont i huvudet. Men L var en underbar tjej hela morgonen så jag kunde inte annat än att piggna till och bli på bra humör.

En sak som jag tycker är ganska trist är när mornarna går på rutin. Jag kan bli på bra humör bara av att få möjligheten att gå en annan runda med D. Idag hade jag tid och möjlighet och gick i skogen. Det var svårt att gå, för istäcket var tjockt och knöligt, men solen sken och det var underbart trots kylan. Sånt får verkligen igång endorfinerna hos mig!

För att inte glömma det själv så måste jag tipsa om något som jag åt igår som var superenkelt och gott!
Tog sådana där vanliga laxbitar, slicade upp i tärningsbitar, la i en form, lite olja på och så Fish taco spice mix. Det blev snabbt klart i ugnen och jag kommer lätt att göra det fler gånger! Snabbt, enkelt och gott!
 Till tacolaxen hade jag potatismos. Mitt lilla tips för just potatismos är att ha i lite potatiskrydda.
Så, det var veckans mattips med tanke på att jag inte har gjort någon veckomatsedel på ett tag. Hoppas kunna återkomma med nya krafter nästa vecka.
Nu är det dags för lite thaimassage :-)

Gillar

Kommentarer

Stina Minbebis,
Hejsan, tack för din kommentar. Har aldrig tänkt på vad låten egentligen handlar om... Sitter och lyssnar på den nu, handlar den om olycklig kärlek?

I will always love you är ju som du säger, kanske inte en bröllopslåt.
Fina låtar ni valde!

Ha en mysig dag! Kram
minbebis.com/blogg/stina/
Louise,
Den kryddmixen har jag aldrig sett, inte heller potatiskryddan. Bra tips 😟 Tack!
Skall prova bägge.
lollo71.wordpress.com