Morgon, slit & att somna

Börjar känna mig sliten i kroppen. Har haft en riktigt slitig dag på jobbet och valde trots allt att gå till gymmet. Det var kanske dumt... men jag tänkte att det kan vara bra att träna igenom kroppen och sedan stretcha. Vi får väl se hur det känns imorgon när jag vaknar :-)

Bild från skogspromenad senast vi var på Solsidan

På tal om att vakna - steg upp lite tidigare än vanligt idag för att vara på jobbet tidigare. Gick således med den fyrbenta fluffiga en timme tidigare än vanligt och blev så glad att det var ljust redan vid halv sju! Det går verkligen åt rätt håll!

Båda barnen har redan somnat. R verkar tyvärr ha blivit förkyld igen... Han är inte snorig men låter förkyld och säger att han känner sig slemmig i halsen. Den stora loppan har också redan somnat. Helt galet hur fort hon kan somna när hon väl lägger sig!! Hon har nationellt prov imorgon och var lite spänd inför det, så hon ville lägga sig tidigare än vanligt. Jag ska också lägga mig strax. Läser en bok som är lite spännande. Jag somnar nästan aldrig snabbt. Brukar alltid behöva läsa lite för att varva ner, oavsett hur trött jag egentligen är.

Brukar du somna snabbt?

Gillar