Morgondopp, burgarlunch & Facetime

Alltså, vilken dag vi vaknade upp till idag! Har fortfarande inga gardiner (men om ett par dagar har vi!) i sommarhuset och det är helt fantastiskt att vakna upp och bara titta rakt ut över havet! Speciellt när det är blå himmel, ahh!

Maken, som är lite knasigare än oss andra i familjen :-), tog sig ett morgondopp och jag höll honom sällskap på bryggan. När det inte är vinter badar J alltid varje morgon. Han tycker att det är grymt uppfriskande, och det är det säkert, men nja... jag är nöjd med en varm dusch. Ja, alltså, han duschar ju efter sitt bad, men jag är nöjd med enbart min dusch :-)

Idag har vi annars mest skrotat runt. Provat om det var lä där solstolarna står just nu - och japp, det var det! Det var supernice att sitta där en stund! Vi har burit lite sten för att fixa till nere vid bryggan, så det räknar jag som träning. Vi har käkat burgare ute på trädäcket till lunch. Burgare grillade av 10-åringen! Lyxigt värre!

Kolla vilka fina stolar jag såg i skogen idag!

Idag när jag sa till J att det kändes tråkigt att åka hem, eftersom vi ska åka tillbaka igen på fredag, så sa han: "Men stanna då! Barnen och jag klarar oss!" Det kändes helt galet. Busigt. Fuskigt. Men också sååå lyxigt! Och efter en del övervägande, och övertalning av dottern, så bestämde jag mig för att faktiskt göra det! Helt ensam men min fyrbenta vän i några dagar - det känns ju hur konstigt som helst! Det är en fördel ibland att ha ett jobb som man kan sköta varifrån som helst!

Så familjen åkte, den fyrbenta fluffiga och jag tog en långpromenad i skogen, sedan duschade jag superlänge innan jag käkade rester och nu kör jag Facetime med 10-åringen (som i n t e tyckte att jag skulle stanna kvar...). Han vattnar blommorna hemma i stan och jag hänger lite tvätt här. Nu ska jag snart käka lite popcorn och kolla lite på Netflix. Helt tokigt! Och jag älskar min man för att han är den han är! ❤

Gillar

Kommentarer