Morgonfilosofi, Eggs Benedict & sovfronten

Tänk vad snabbt veckorna går! Undrar om det är så för alla, att det är dagens samhälle och alla intryck som gör att det "går snabbt" eller om det är en åldersgrej? Jag menar, när vi var 5 eller 10 år kunde ju saker vara långtråkiga - en resa kunde ta lång tid ("Är vi framme snart?") och ett släktkalas med bara äldre människor utan andra barn likaså. Men gick tiden långsamt då även för de som var vuxna? Jag upplever sällan att tiden går långsamt idag, den springer alltid iväg.
Lite filosofiska tankar så här på morgonen :-)

Idag blir det varken soft häng i en lounge bed vid en öppen brasa, eller Eggs Benedict till frukost :-) Men det blev faktiskt en kopp te i sängen :-)

Idag är det familjedag på sjöräddningen (som maken är aktiv i) & han hade en del att fixa nu på morgonen och R ville hänga med pappa en stund. Så jag har kastat i en maskin med sängkläder och sitter nu uppkrupen i sängen igen med en kopp te och en massa bilder från vår vistelse i Ystad i veckan. Den stora loppan sover g i v e t v i s fortfarande, haha! Tänk att barnen är såå himla olika på sovfronten!

L har alltid sovit länge på morgonen. Oavsett hur länge hon varit vaken på kvällen. Det var en period, hennes första månader i livet, när hon inte sov så mycket på kvällen utan vaknade och skrek och barnmorskan trodde att hon hade ont i magen. Men det var överkomligt, hon låg mest i min famn och jag vankade runt i huset med henne tills hon somnade om.

R har alltid vaknat tidigt. Oavsett hur länge han varit uppe på kvällen. I många år vaknade han alltid innan klockan sex - vilket är fööör tidigt, men sedan stabiliserade det sig till runt sju och det är mer okej :-)

Nehej, nu ska den här morgonfilosofen ta tag i dagen! :-) Ni vet, tiden springer ju iväg så det gäller att haka på om man ska hinna med något :-D

Gillar