Morgonstund

Godmorgon. R kom halv sex och frågade om pappa var hemma... Sedan blev han lite ledsen när jag ville att han skulle gå på toaletten och igen när vi upptäckte att det var kiss i blöjan så att han inte skulle få något klistermärke (vi kör en liten grej för att R snart ska få ha kalsonger på natten) och igen när jag inte lät honom ha sin kissiga blöja på sig. Sedan somnade han om precis när min klocka ringde, för vi kröp så klart ner i sängen igen.


Idag är första morgonen på jag-vet-inte-när som jag lyckades få på R en långärmad tröja. Den bestämda lilla killen har bara velat ha kortärmat.

Själv känner jag en stramande känsla i bröst(musklerna?) och ut i armarna. Inget alarmerande, bara en begynnande träningsvärk efter gårdagens pass på gymmet. Antar att det blir värre under dagen...

Gillar

Kommentarer

Elin - Livat på torpet,
En bestämd kille det där 😊
blogg.loppi.se/elinteg
Stinas.me,
Just det, misstänkte att vi hade samma där. Vad har du för skor då? Jag har faktiskt börjat med klackskor när jag är ute i jobbärenden och det känns... Bör nog investera i ett par stövlar utan klack som man kan vara pressad i. Hör av dig när du pratat med läkaren, kanske också borde boka in en tid för att kolla.
stinas.me