Morotscupcakes

idag är det Morotskakans dag och eftersom den här familjen älskar just morotskaka så blev det så klart lite bakning :-) När jag tänker efter är en av få saker som alla fyra gillar lika mycket faktisk!

Istället för att göra en morotskaka så bestämde jag mig för att göra cupcakes istället. Och jag provade att göra minicupcakes, så att det blev så mumsbitar som man istället kan äta fler av :-) Receptet har jag delat med mig av tidigare, här.

Både familjen och kollegorna godkände mina små skapelser. Barnen gillar inte valnötter, därav är alla cupcakes inte dekorerade, men själv tycker jag att det är gott med lite krisp.

Annars blev det en restfest hos oss idag. Eller buffé skulle man kanske kunna kalla det, haha! Det var köttfärssås, spagetti fläskytterfilé tillagad i sockerkaksform, korv stroganoff & ris och grillad kycklingfilé. Såå skönt att rensa upp i kylen, att inte kasta mat och att slippa laga mat idag :-D Så, ingen matlagning idag men dock bakning!

Gillar du morotskaka?

Gillar

Kommentarer

Elina,

Morotskaka är ju så gott! Men det var väldigt längesen jag åt det nu tyvärr. Vad kul att du gjorde cupcakes istället för den klassiska kakan 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Får för mig ibland att det är jobbigt att göra morotskaka, men det är ju bara lite rivna morötter som är annorlunda mot annan kaka liksom. Enkelt!
nouw.com/popprinsessan
Emschen,

Jag älskar morotskaka, det är så gott. Dina mini-cupcakes ser fantastiska ut!

Visst är det skönt när man har restbuffé! Idag lagade dock Alfred middag, kyckling med ris och currysås.

emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ååå, kyckling med currysås är också en favorit här!
nouw.com/popprinsessan
Jenniesh
Jenniesh,
Fnulan,

Hahaha jag älskar att göra det festligt med rester och det blir så mycket godare då med.

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Eller hur!?! Alla var nöjda med buffén också 😃
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Men oh så gott och nom nom har aldrig testat med de smakeran.

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Gör det, såå gott!
nouw.com/popprinsessan
Mina,

Morotskaka är en av mina favoriter. Minicupcakes är det bästa för då kan man äta många. Blev riktigt sugen på att baka när jag såg detta. Tack för receptet ❤

minasvarld.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det kändes som ett bra val att gör minicupcakes! 😃
nouw.com/popprinsessan
Michelle
,

Visste inte ens Att de fanns en sån här dag 😂 börjar bli lite små trött på att de kommer upp dagar för speciella saker. Hehe men det ser gott ut ialf 😍

Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag tycker bara att det är roligt att man hittar småsaker i vardagen som är värda att "fira", bara för att pigga upp lite!
nouw.com/popprinsessan

Jag åt ingen...litte muttrandes på den...vill ju ha! Sist jag var och fikade på Espresso house så sneglade jag på deras. Men stolt lät jag bli den....nu ångrar jag mig.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se