Mors dag

Vaknade upp till Mors dag i stugan. Inga måsten. Lite halvmolnigt som sedan blev lite regn, resulterade i sovmorgon och sedan en slappeförmiddag då vi försökte se ikapp några avsnitt Robinson. Då vi ligger ca 15 avsnitt back, och jag gissar att finalen just avslutats, så kommer det att bli otroligt svårt att inte se/höra vem som vann... Har frågat R flera gånger om vi inte kan skippa några avsnitt, men han ville inte det, så nu är det som det är, ha ha!


Fick så fina presenter av barnen i morse! Ett jättefint armband (som jag själv hintat om he he) med två små hjärtan som jag känner representerar barnen. En jättefin mugg till mitt te som R valt i affären. Fina kort. Mors Dags-biljetter med både massage, hårfix och kramar att plocka ut vid lämpligt tillfälle. Och en fin tavla som L inte var riktigt färdig med ännu ♥


Jag hann uppvakta min egen mamma liiiiitegrann också idag. Men det blev bara en kort visit. Vi hann med lite fruktsallad, barnen hann med lite fotboll och jag hann nästan glömma min handväska.

Men nu är vi hemma igen. Hemma på våran gata i stan :-)

Gillar

Kommentarer