Mors dag

I mors dags-present fick jag med mig hela familjen ut i skogen för att plocka liljekonvaljer i morse. Alla var inte superförtjusta över mitt önskemål, men när vi väl kom ut var det ok :-) Och jag fick en rejäl bukett ♥ som jag sedan kunde dela upp i tre buketter när jag kom hem! Så nu känner jag den ljuvliga doften på flera olika ställen i huset - perfekt!

My crew ♥
(L, som fortfarande har ont i halsen, envisades med jacka :-D )

Väl hemma fick jag en superbra cykelkorg att sätta på pakethållaren, man liksom bara klickar i den. Har inte haft någon innan och det är ju typ alltid något som ska transporteras som jag fått hålla i handen eller försöka få plats med på pakethållaren. Detta blir perfekt!

Fick också en jättefin akvarellmålning som dottern gjort och en bukett rosor av J. Riktigt uppvaktad alltså! Och så grillmiddag på det :-) Och (igen) så finns det lite semifreddo kvar i frysen från igår, vilket kommer att sitta som en smäck om en liten stund! Vilken finfin mors dag det varit med sol hela dagen! Hoppas att solen värmt upp hos dig också idag!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är äkta Morsdags ablommor

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, visst är det något speciellt med en egenplockad bukett!
nouw.com/popprinsessan
Madde ,

Åh liljekonvaljer luktar ju så galet gott. Helt klart en riktig morsdags bukett. Sen att ni hittade så många också var inte illa.

www.nouw.com/madelena

Vilken bukett, superfin. Härlig promenad tillika. Här har det solat, badat och ätit gott med svärmor. Dottern kommer först I.orgon en sväng.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Diana Saelöen,

Japp solen har värmt även hos mig. Har haft en fin dag även om maken som fyllde år fått mest uppmärksamhet. Men det är han värd… liljekonvaljer.. jag tror att jag behöver plantera det i trädgården

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi hade faktiskt lite liljekonvaljer på tomten när vi köpte sommarstuga, men tyvärr har de flesta försvunnit iom att vi grävt upp hela tomten... Får nog också försöka se om jag kan plantera det. Älskar!
nouw.com/popprinsessan
Mina,

Låter som en fin mors dag. Liljekonvaljer doftar så gott och vad mysigt att få spendera dagen med familjen ❤

Minasvarld.nu
Marie,

Men oh så vackert med liljekonvaljer och så fint att hela familjen kom med på promenaden.

sweetwordsbymirre.com