Mors dag

L har verkligen sett fram emot Mors dag. Som hon har fixat och förberett. J hjälpte henne att handla i onsdags innan han åkte iväg och hon har smusslat och smugit här hemma, Värre än värsta födelsedagen!


Och i morse fick jag paket på sängen av barnen när de hade vaknat. Tror aldrig att L varit så snabb upp ur sängen någonsin! Lillebror R vaknade tidigt och hon flög upp på en gång!

Superfina presenter i en träask som hon köpte själv för egna pengar. Nyckelring som hon gjort själv, men ett M för mamma, armband och handkräm som pappa j varit med och betalt :-) Och så lakrits :-) Söta L!

R hade visst både armband och halsband på förskolan som han inte var riktigt klar med ännu.


Och eftersom jag berättat för henne om traditionen som jag växt upp med, att när det var mors/fars dag eller namnsdag så smög jag ner med mamma/pappa och gjorde marängtårta på morgonen och så överraskade man den andra med tårta och kaffe på sängen. Det var färdiga marängbottnar, vispgrädde, skivad banan och riven choklad. Jag råkade nämna att Nutella nog skulle var smarrigt också ;-) Och OMG vad smarrig tårta L, med lite assistans av lillebror R fixade i morse!! Hon ville tvungen göra den direkt på morgonen och inte vänta tills pappa J kom hem på em. Så jag fick slå mig ner och vänta på tårtan. Som vi sedan åt till frukost innan vi åkte till min mamma (och pappa) och blev bjudna på brunch!

En toppenfin Mors dag! Älskade barn så mycket fint de gjort för mig idag. Men finast av allt var nog ändå orden "för att du alltid är så snäll, mamma!"

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,