Mors dag, cykel & bloggstrul

Nouw har inte funkat så bra de senaste dagarna, vilket är en av anledningarna till att jag inte uppdaterat här på en hel vecka. Det har varit strul att logga in, strul att kommentera osv. Men det är inte enbart anledningen till att jag varit frånvarande. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände de första dagarna under förra veckan, men så var det kortvecka och vi åkte till Solsidan redan på onsdagskvällen. Brukar alltid ha inställningen att jag ska hinna blogga jättemycket när jag är ledig, men det blir alltid precis tvärtom!

Vi shoppade plantor vilket resulterade i att vi planterade och fixade i trädgården, J fixade med poolen och vi försökte få ordning inför sommarsäsongen. Vi hann med hela två middagar med grannarna och både bjöd och blev bjudna på middag. Lyxigt!

Jag blev firad på mors dag och visst är det härligt när barnen hittat saker som jag verkligen gillar? :-)
Det blev en långhelg i stugan innan L och jag susade tillbaka till stan efter frukost i söndags, för att hinna käka lunch med vår vän som kort var hemma från USA. Hann med en väldigt kort stopp hos min egen mamma också.

På kvällen kom grabbarna också hem från Solsidan. De stack iväg på fotbollsmatch och när de kom ut efter matchen var sonens cykel stulen. Så trist! Det märkliga var att sonen och maken hade satt sina cyklar i samma lås, som var uppklippt, men bara sonens cykel borta. Och den var den billigare av de två.. Lite trist avslut på en annans härlig helg. Men det var bara materiellt och är polisanmält. Nu håller jag tummarna att bloggen ska funka också.

Likes