Mors dag och ny start

Idag blev jag uppvaktad av mina älskade barn. Fick ett presentkort på en spabehandling innehållande bodyscrub, spabad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Även tid var inbokad så att jag verkligen ska göra det inom kort. Underbart! Jag skämtade igår och sa att jag önskade mig en massage med tanke på att jag får gå och bära på R hela tiden och är stel i axlarna :-) Det var en underbar present på mors dag! Annars har jag mest som önskan att få våfflor på mors dag, men vi skippade det idag och åt rester från gårdagens tårta och det gick nästan lika bra.

Nu har det svullats nog och imorgon blir det nya tag igen. Det känns skönt att jag städat av hela huset idag och tvättat flera maskiner tvätt. Det är ganska undanplockat och känns som en bra start på en ny vecka. En vecka som innehåller härliga dates med vännen C som är hemma från USA och min söta lilla guddotter, vaccination för R och så "den stora flytten" från våra nuvarande jobblokaler till vår helt nya egna fastighet. Det ska bli otroligt spännande, jobbigt med flytt och allt vad det innebär, men också en nystart och jag tror att alla kommer att få ny fräsch energi av våra nya lokaler.

På tal om energi så ska jag nu snart krypa ner i den renbäddade sängen (med laken som hängt ute på tork!!) och kolla på en film tillsammans med J och lilla R. L frågade om hon får somna i vår säng, men inatt får det faktiskt bli hennes egen. Det är aningens trångt när vi ligger alla fyra i samma säng och jag ligger som en liten hönsmamma och håller om R så att han inte ska få ett ben eller arm på sig och håller en hand på L så att hon ska känna min närhet. Den där helkroppsmassagen är välbehövlig måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

? Sanna ?,
Låter som en fantastisk dag med helt underbara presenter 😊
Min dag spenderades på andys lekland där lilltjejen var på kalas... Och mina öron är helt bedövade haha..
Sen bjöd maken på middag och bubbel ..
Ta hand om dig
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Ingela la la,
Låter som världens bästa present 😊

Kul med nya lokaler på jobbet. Lycka till!

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Therese,
Låter som om dopet blev väldigt lyckat å att morsdagen inte heller blev så dum 😉 Härligt! Hoppas du/ni rider på vågen å får en superhärlig vecka i veckan <3 Massa kramar!!!
www.blogger.com/profile/107096415516469723