Mot Grekland

Det flöt på ganska bra till en början. Sonen vaknade innan klockan ringde så jag kom i bra fas med tiden. Bussen kom som den skulle, tåget likaså. Och alla var med :-)
På Kastrup gick det smidigt att lämna bagaget & vid säkerhetskontrollen fick vi gräddfil & slapp stå i kö. Taxfreeshopping & en fika senare boardade vi planet. Blev snabbt informerade om att vi skulle skynda oss annars skulle vi få vänta två timmar. Och så klart blev det förseningar... Lite utspillt vatten, lite vin & många skratt senare landade vi i ett regnigt Aten. Vad är oddsen för det liksom? :-)

                                  

På havet blåste det rejält samtidigt som regnet duggade. Med en grekisk sallad i magarna var det några av oss som snabbt blev sjösjuka... Än så länge är det vovven W:s hundbajspåsar jag är mest nöjd över när det gäller min packning, ha ha!

Planen att åka till Poros ändrades och vi la istället till i hamnen Perfika på ön Eagina. Lite tzatziki på en taverna där en ding katt sällskapade oss och många skratt senare bäddade vi ner oss i hytterna och vaggades snabbt till sömns av vågornas kluckande och fendrarnas gnissel.

Gillar

Kommentarer