Mot midsommar 0,5


Ja, så var vi då inne på sista veckan. Eller sista dagarna om vi ska vara helt korrekta.
Hur har det gått då?
Så där, om jag ska vara ärlig.
Hur har det gått för er andra?


 Har bara klarat en av tre uppsatta mål för mig själv. (Kommer inte att klara dem de här återstående dagarna.) Men jag var ganska nära på gymmålet och jag har iaf klarat målet om man räknar med mina hemmaträningspass. Viktmålet irriterar mig för hur svårt ska det vara med 5 kg?

Förra veckan blev det endast ett hemmaträningspass och nu har jag fyllt på utrustningsförrådet så att sommaren ska bli träningslyckad. Provade den nya utrustningen idag och det kändes bra!

Och nu är det dags att sätta upp nya mål. På måndag är det 8 veckor tills skolan börjar igen och det är fullt ös med skola/dagis/jobb igen. 8 veckor... 8 veckor fyllda av sommar och semester (med liiiite jobb) och en massa frestelser. På 8 veckor borde jag hinna träna en hel del. Ge mig gärna tips på nya mål jag kan sätta upp!

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Hahahha du är underbar! Å du. Ni kan komma hit och hålla oss sällskap en kväll. Kramen bästa
www.blogger.com/profile/169322248003182483
Tina,
Jag tycker du är superduktig vännen! Bara det att du tränar hemma är ju skitbra! Du tar ju verkligen tag i det! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Jag tycker du är duktig som kämpar på och inte ger dig!
Midsommar kom väldigt fort i år känns det som just nu... 😊

Svar: Barnen använder tennistränaren nästan varje dag och den fungerar kanon. Jag har skjutit hårt och den står kvar hela tiden. Även när L spelar såå står den kvar. En gång sköt han dock allt vad han kunde, tog verkligen i, och då rök snöret av men själva klumpen stod kvar på gatan.
Jag skjuter dock inte så hårt och absolut inte barnen.
Det är verkligen en grej som vi har jättekul med då barnen älskar att hålla på med bollsporter och vara ute och leka.

Kram
husnrnio.se
emelie,
1/3 är ju bra mycket mer än 0/3 eller hur. Var stolt över dig själv <3
undermyumbrella.se
Maria,
Tycker du har varit kanonduktig ändå!
Är själv ganska nöjd, nu får jag öka på lite mer varje vecka som går. Fast än är det bara hemmaträning som gäller, inget gym här inte.

kram kram
omlitenochmig.se
Therese,
Här har det rullat på, milen sprang jag med råge, och minst tre pass i veckan har det blivit, men min kilon har jag inte tappat, snarat ökat 😟 Surt. Dessutom hinner jag nog inte slutföra utmaningen på 100 armhävningar. Det finns länk i mitt inlägg å är 3-4 korta pass i veckan över 6 veckor i tre olika tappningar beroende på vilket utgångsläge man har dag 1. Så testa, kul! Skönt att sprutan verkat hjälpa vovven, hoppas hon slipper ha ont nu! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723