Mot midsommar 3,5

Veckan som gått blev faktiskt ganska bra träningsmässigt. Fast det är ju helt galet att det bara är 3,5 vecka kvar till midsommar! Ihhh!

Jag fick till tre pass på gymmet och jag tycker faktiskt att det börjar göra lite resultat. Har börjat öka på lite vikter och är lite tuffare mot mig själv. Den här kommande veckan blir det dock inte många pass på gymmet men jag får satsa på hemmaträning istället.

Nu är det bara löpningen som jag vill komma igång med också. Vet inte varför det är så svårt för jag tycker faktiskt att det är roligt när jag väl är ute.

I fredags blev det en kort runda med L som hade lopp med skolan och det kändes roligt. Fick lite blodad tand så jag gav mig ut direkt när J kom hem från sin grabbhelg och vi kom hem från Hembygdsparken i Ängelholm där L spelat årets sista föreställning med teatergruppen. Det kändes grymt bra och jag tänkte att jag skulle fixa mitt 5 km-mål. Men när jag kollade på Runkeeper så hade den stannat efter bara en minut! Blev så frustrerad! Kunde inte släppa det så efter middagen fik jag med mig L ut på cykel när jag gick med doggen D bara för att kunnat mäta rundan!! Det blev "bara" 4 km, men hade Runkeeper funkat så hade jag fixat 1 km till, jag hade kraft kvar. Så nu längtar jag ut efter ännu en runda för att fixa det!

Så tjejer, alla ni som hakade på utmaningen, Anna, JennyLouiseLindaMariaHanna, ThereseAnnika & Karin, hur går det för er? Satte ni upp mål för er själva? Är ni på väg att nå dem?

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Hej!
vad duktig du varit och kul att du pushar dig lite =)
Jag fick till 5 träningstillfällen, 2 styrka, 2 beachfotboll och ett pat crosstrainer. Tror inte jag hinner med lika många denna veckan, men jag försöker då gått jag kan =)
Med vikten händer inget, men jag bryr mig mest om den härliga träningen 😉
Kram kör på!
nockinocki.blogg.se
Anonym
,
Grymt jobbat! Visst är det härligt när man äntligen känner att det är skoj och peppande och inte bara vill dö efter halva rundan 😊

Hejja dig!!!