Mot mitt bästa jag

Igår tränade jag yoga igen för första gången sedan innan jul. Längtade riktigt efter det! Det är riktigt jobbigt under passet, men en sådan trött härlig känsla i kroppen efteråt.

Hade bestämt mig för att gå till gymmet innan jobbet idag, bara för att verkligen komma igång. Hade gärna vilat en stund till istället, för jag fick knappt upp ögonlocken i morse, men jag masade mig till gymmet. Kände mig lite som en utböling eftersom det var såå länge sedan jag varit där. Inga kända ansikten bortsett från receptionisten ;-)

Men jag vågade mig till de fria vikterna och körde ett pass utifrån Olga Rönnbergs bok Styrka för kvinnor. Behöver liksom ha ett pass att följa på ett ungefär och inte bara dra lite i vikterna på måfå. Det kändes bättre än förväntat och nu gäller det bara att hålla igång men samtidigt ta det försiktigt. Jag har en tendens att alltid bli lite krasslig när jag kommit igång med träning. Och nu vill jag verkligen att det ska bli kontinuerligt denna gången!

Yogan tränar jag en gång i veckan, hade gärna gjort lite enklare pass på hemmaplan också. Mitt mål är att träna styrka på gymmet 2 gånger i veckan och så småningom komma igång med löpningen igen. Igen. Ha, det låter som om jag varit igång någon gång, men det kan jag knappt påstå!Så, nu har jag än en gång tagit det där steget mot mitt bästa jag! Imorgon blir det vilodag, men på torsdag går jag med lite bättre självförtroende till gymmet igen!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Det låter härligt! Jag har inte tränat sedan mellandagarna så i dag hoppas jag ta mig ut på en långpromenad, kropp och knopp skriker efter det!!! Önskar dig en underbar dag <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Heja dig!!
Här är också nya mål satta & jag kom igång så bra!! Tyvärr kom det halsonda emellan och förstörde en massa... Tror aldrig jag någonsin har druckit så mycket ingefära & citronvatten som nu.
Jag vill träna nu!! & inte behöva avboka varje pass..

KRAM
jagharvingar.se