Möte med sin idol

Äventyret vi var på i torsdags direkt när vi kom hem från flygplatsen var en liten konsert med en av L:s idoler, nämligen Mojje. Det regnade hela eftermiddagen, men med tanke på att vi har gångavstånd till konsertstället, plus att L visade vissa trötthetstendenser så tänkte jag att det kunde vara en bra avledare.
L rockade på bra under konserten tillsammans med ett par kompisar (hmm, undrar om jag kommer att säga likadant om 10 år??) och efteråt ställde vi oss i en lång kö för att köpa den senaste skivan. När Mojje såg L och hennes popcornfrisyr så utbrast han: "Men raring, man blir ju rörd när man ser dig! Du ska veta att vi är unika!"
L var lite generad och vågade inte säga ett knyst, men hon tyckte att det var kul att få vara med på ett foto tillsammans med sin idol.

Fast sedan blev hon supersur när hon insåg att den signerade skivan vi hade köpt innehåller spåret "Varför pruttar mamma?" för hennes mamma pruttar minsann inte när pappa går hemifrån, som Mojje sjunger!!

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Vad kul för L att få träffa Mojje!
Min Emilia drömmer om att få träffa Eric Saade. Han är ju bara typ så snygg, säger hon 😊
Såg idag att han kommer till Lotta på Liseberg så jag ska försöka få till ett möte.

Ha en fin kväll.
Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Veronica,
Hahaha....så kul det är att läsa din blogg. L är ju helt underbar, kanske ska bli komiker 😊 Skönt att höra att resan varit bra! Snacka om att man blir sugen när man ser era bilder. Hoppas du sett mitt mail om homeparty, trevligt om du vill komma. kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Eva Blixman | Fotograf,
Tack för din kommentar! 😲)
Vad roligt att du kände igen min stil på mina bilder.
/Eva
blixman.blogg.se
Haha åhh va roligt för lillskruttan att få träffa sin Idol 😊 Jag skulle inte heller ha något emot att träffa honom, tycker han är super söt 😉

Ha en fin kommande vecka vännen! Kramar 😊
jennyn.blogg.se
Mamma Russin,
sååå rligt för lilla L, vilken lycka..:9
enburkrussin.se
Rebecca,
Hahaha..nej klart inte mammor pruttar hihi.

Vad roligt att hon fick träffa idolen. Jag träffade honom förra året och kom hem lycklig över att få sela hans skiva för barnen, de gillade inte honom lika mycket som jag (just då) men nu diggar de till två låtar iallafall.

Ha en bra dag.

Kram Rebecca
www.cheeky.nu