Motivation, middag & morgondag

Idag har allt verkligen gått i ett. Var på jobbet redan klockan sju eftersom vi skulle få en leverans - som sedan inte kom förrän tio i åtta... men ja ja :-) Efter jobbet var jag egentligen riktigt trött och sugen på att bara lägga mig på soffan en stund. Meeen, eftersom jag skulle skjutsa R till fotbollsträning tyckte jag att jag lika gärna kunde åka och träna - trots att den lilla djävulen på ena axeln sa att jag kunde träna imorgon istället. Men figuren på andra axeln vann, jag fick med mig L på ett pass och det kändes riktigt bra när vi väl var där. Det gör ju alltid det! :-)

På tal om motivation eller brist på det så var jag totalt osugen på någon av rätterna i veckans Hello Fresh-leverans. Allt lät gott, men jag var bara inte sugen på att laga det just idag. Men när jag väl bestämde mig för att åka och träna när jag lämnat R så blev det lite bråttom att förbereda och då tog jag ändå en av rätterna från kassen. Med lite modifieringar blev det jättegott och alla tyckte faktiskt om det! Det är sällan det händer :-)

Det känns som om hela denna veckan kommer att gå i samma tempo som den börjat. Full fart alltså! Vi får väl se om det blir någon träning imorgon och/eller det blir någon god mat :-)

Gillar