Mr Cake


I lördags, när grabbarna jobbade, så träffade L och jag upp en av mina äldsta vänner och hennes ena dotter. Målet var att ta en fika på Mr Cake - och det var vi inte ensamma om! Konstant kö 10 meter utanför caféet! Men det var lugnt, vi hade ingen stress utan snarare mycket att prata om, och det tog inte orimligt lång tid innan vi fick ett bord. För anledningen till att det var kö var troligen (bland annat) att man inte kunde gå och "paxa" ett bord utan blev tilldelad ett bord när det var ens tur. Smart och det flöt faktiskt på, kunde inte se att det stod någon och väntade på bord, utan de löste det genom att man man liksom stod kvar i kön och gjorde sin beställning när det närmade sig att bli ett bord ledigt. 
Fikan då? För L och jag fikade bara, vi åt ingen mat, vilket det annars fanns också (soppor, toasts osv). Den var grym! Framför allt Salted caramel cake - den var såååå yummie! Stora bitar så vi orkade inte äta upp allt, trots att vi bara ätit frukost innan.


Väl värt ett besök om man är i Stockholm och har gott om tid! Finns ju i Göteborg också så det får vi väl testa en annan gång :-)

Gillar