Mugg, väska och triss

L och jag gav oss ut på en shoppingjakt efter middagen ikväll. Så skönt att bara gå hon och jag för en gångs skull. Högsta prio var en ryggsäck inför morgondagens äventyr, men vi passade så klart på att fixa lite annat också. Bland annat så hittade jag en sån där mugg som jag skrev om tidigare idag. Så nu ska R kunna käka lite smått och gott på flyget utan att det mesta hamnar på golvet...

Och ryggsäck hittade vi också efter att ha besökt två väskaffärer och tre sportaffärer. Men till slut blev min lilla loppa nöjd, för hon ville ju ha en "mönstrad" väska.. :-)


Det blev även en liten bok till R, en pysselbok till L, två LCHF-tidningar till mig och en födelsedagspresent till L:s vän som fyller år i helgen.

Kvar på listan är dock något för R att sysselsätta sig med, men det ska säkert lösa sig det också. Det är ju några dagar kvar.

Nu har hela familjen minus R druckit te och skrapat trisslotter. J hade köpt med sig hem tidigare idag och både J och L vann på sina.Vi köpte fyra nya lotter när vi var i affären och de vann igen. Jag vann inget. Precis som i helgen. Jag är nog inne i något stim nu när jag inte vinner så jag borde ha låtit familjen skrapa lotten som jag skrapade så hade de säkert vunnit på den också ;-)

Gillar

Kommentarer

Sophie,
Å tack så mycket!! 😃 Ja, vilken jävla tur att jag åkte haha 😉

Massa kram till dig!
www.vi3motvarlden.se
cecce,
Vad söt hon är, din lilla dotter!!
Reser ni snart?? Spännande!!! Hoppas ni får en riktigt trevlig resa och att flygresan går bra.

Hade varit kul att ses igen. Åker ju till Helsingborg i bland så...:-)

KRAM!!!
www.ceccesblogg.blogg.se
Tina,
Hihi vilken tur att du slipper köpa en hundskål till R 😉 Så fin L är med sin nya ryggsäck! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Mysig med en shoppintur:-)
Så fin tunikan blev på L! Ångrade mig att jag inte köpte en till Saga..
Klart hon måste ha en ryggsäck när det är inskolningsdax:-)

kram kram
sagafia.se