Mums fillibaba!

Puh, nyss hemkomna från mamma och pappa där vi haft en trevlig kväll. J har varit ganska mör hela dagen efter gårdagens visit hos våra vänner här i stan... Han fick verkligen rycka upp sig vid femsnåret när vi skulle till mina föräldrar... Det blev lite påskmat till "förrätt" och det är jag glad över eftersom vi inte fått någon påskmat i år, förutom det vi själva fixat till frukost ett par dagar. Det skulle ha blivit påskmat hos svärisarna, men det blev ju som bekant inställt. Det enda jag saknar nu är Janssons... Och det lär det inte bli imorgon, för jag har fått ett sådant sug efter grillat!! Det brukar vara J som tjatar om att vi ska grilla, men nu är det faktiskt jag :-)

På långfredagen grillade vi ju både hummer och oxfilé (och en stor jäkla stek till J). Påskafton blev vi bjudna på entrecote och bakad potatis. Idag käkade vi oxfilé och potatisgratängrester till brunch. Imorgon har jag beställt grillat kött och bakpotatis eftersom jag fick mersmak igår. Mums!!
En rolig grej är att L alltid pratar om mormor, men de senaste gångerna hon varit där så har det varit väldigt mycket morfar, morfar, morfar. Det är extra roligt för att jag tror att det ger pappa så mycket att det är så. Den lilla skruttisen har nästan precis somnat (!!!), hon somnade i bilen på väg hem. Vi spelade i vanlig ordning kort med mamma och pappa efter middagen. Det är en liten tradition vi har med dem. En rolig tradition faktiskt. Vi spelar alltid samma kortspel också..
Nu väntar sängen. Tror att vi kommer att få en jobbig tisdag eftersom vi strular lite med rutinerna under påsken. Men det tar vi då! Nu sängen.

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Åh så mycket gott ni ätit. Grillat är godast helt enkelt. Kortspel är roligt, det var riktigt längesedan vi spelade har mest blivit sällskapsspel när vi träffat vänner på det senaste.
Hoppas ni har en bra dag.
Kramar från mig
www.cheeky.nu
Therese,
Hej! Hoppas nattens sömn varit god, här fick vi en efterlängtad sovmorgon!!! Underbart 😊 Och min man saknar också jansson, då jag inte gillar det gör jag det inte, men så har han en snäll mamma som skulle titta förbi med en form idag 😊 Njut av påskens sista dag innan vardagen åter knackar på! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Här har det grillats hela helgen. Underbart väder tills idag. Vaknade upp till ett nytt vitt landskap. Blir inget grillat idag tror jag.
Hoppas ni slipper snö.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491