Musik, listor och organisering


Jag verkligen älskar musik!
Tog en power walk med doggen D ikväll och det var så jäkla skönt att gå i rask takt till musiken! En låt var så snabb att jag förmodligen såg ut som en idiot, men det bjuder jag på :-)

Medan jag promenixade så var maken hemma med en kompis och kopplade in musik i badrummet/bastun. Det blir värsta discot där uppe!! Härligt, härligt, musik gör mig verkligen på bra humör!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka slappna av. Det är fortfarande mycket som snurrar i mitt huvud och jag känner mig aningen stressad hela tiden. Men imorgon ska jag försöka få lite ordning på mina tankar, göra lite listor och organisera mig. På tal om att organisera så har jag lyckats få in de flesta av våra böcker i de nya förvaringslösningarna. Imorgon ska jag ge mig på kläder... Det får hamna på en av listorna!

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Visst e det gott med musik när man står och prålar till sig i badrummet 😊 Vi har dock bara en vanlig spelare som står på golvet....men det kanske kommer med den framtida renoveringen. Ha det gott och stressa inte för mycket. Ses snart. kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Therese/rosakoriander,
Musik kan pigga upp det mesta!

Sv: Min lilla dotter fick dubbelsidig öronoinflammation och urinvägsinfektion samtidigt och blev inlagd för 1 månad sedan ( i 3 dagar) Nu är hon helt frisk men måste genomgå en massa undersökningar. Jobbigt, men ändå bra.
Hur gick det med din pappa?
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Linda,
Visst är det härligt med bra musik, var länge sedan jag köpte någon skiva nu men efter vi köpte varsin iphone så går spotify hela dagarna här hemma, dockningsstationen har verkligen fått jobba:)
Musik i badrummet låter inte alls fel, ska jag skriva upp på min "villhalista" till nya huset:)
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
Att pyssla är avstressande ;-P Tips *ler*
Men jag har å andra sidan hållt på at måla brevlådan sedan juli i fjol då den köptes trären... *asg* Kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723