Mutor, baciller och dans

Sitter med en kopp chai och en liten bit mörk choklad och kollar på familjen Annorlunda. Min lilla lillskrutta var faktiskt på ganska bra humör imorse vid lämning på dagis och kryss i taket hämtningen gick också utan bråk!  Hoppas, hoppas, hoppas att det har vänt nu!! Efter den här slappehelgen då vi inte har umgåtts speciellt mycket med några andra så har hon kanske blivit lite mer harmonisk eller något.

Försöker ta mig igenom alla inlägg jag har på bloglovin och varje gång jag uppdaterar så är det någon som skrivit igen. Kommer liksom aldrig till noll! Man kan ju sammanfatta det som att väldigt många har lite bloggtorka just nu och ännu fler har råkat ut för den där kräkbacillen. Bloggtorkan kan jag stå ut med, men håller tummarna stenhårt att vi slipper besök av den där Bacilluskan! Mår lite illa bara av att tänka på det..

Alla Ingrid-böckerna är L:s favoriter, fast nu börjar hon nästan bli för stor för dem. Jag gillar också dem eftersom de tar upp frågor som att sova, att vara sjuk, att bada, att äta osv. Sådant som kan vara "problem" i perioder. Språket är inte så roligt att läsa, men man kan ju alltid fylla ut lite själv :-)
På tal om Ingrid så har jag faktiskt en bok liggandes för ett bra tillfälle och den får kanske komma fram imorgon. L ville verkligen inte till dansen igår och eftersom ingen av oss var sugna på att bege oss ut så struntade vi i det på det villkoret att L skulle gå en annan gång i veckan. Vet dock inte om hon fattade vad hon gick med på. Den sista tiden vill hon inte till dansen heller. Ungefär som att hon inte vill till dagis. Men jag får väl ta med mig boken som muta och locka henne till dansen efter dagis...

Gillar

Kommentarer

Elin - Ett hus till oss,
Ingrid-böcerkerna har jag aldrig sett innan. Den ser jättesöt ut, måste kika mer på dem.

Vad skönt att lilla sötnosen är på bra humör igen. Hoppas ni får en mysig kväll!

Kram Elin!
etthustilloss.blogg.se
Wojtan ?,
Hej vännen

Tack för snabba boktips!
Han Deavers har jag inte läst så den ska jag genast kolla efter.
Resten har jag avvverkat!
Skönt att L var på gott humör 😊
Sov gott!
Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
ia,
Hej gumman!
Tack för fina ord & omtanke.
Jag fick missfall igår & mår inte så bra just nu...
Anna älskar oxå Ingrid böckerna & nu är det snart dax att börja läsa dem för Arvid oxå.
Kram vännen, jag hoppas att vi kan träffas snart igen...
irin.blogg.se
Linda,
Härligt att höra att både lämning och hämtning gick bra i går. Jag tror faktiskt det är som du säger, att barnen blir lugnare och mer harmoniska efter att ha varit hemma ett tag utan allt stoj och stim på förskolan. Hemma kan man vara den man verkligen är medans man på förskolan ska "står upp och visa framfötterna" för att hänga med i gruppen.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
God förmiddag! Jag är ju å tassar här med jämna mellanrum jag med, slinker oftas hit via Ingel la la och Mamma Russin :-9
Och Ingrid badar är en stor favorit hemma hos oss!
KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723