Mycket action på en dag!

Dagen idag har bjudit på lite action. Först körde vi förbi en båt som det välde ur rök ur. Vi frågade givetvis om de behövde hjälp, men de påstod att det var något som var överhettat och de fick hjälp av en annan båt. Det kändes lite olustigt, som om något brann... och det var två små barn ombord. Men man kan ju inte göra mycket mer än att erbjuda sin hjälp.

Sedan fick vi tränga oss in i hamnen på Bohus Malmön bland alla jätteyachter. Otroligt så mycket stora båtar här är! På båten bredvid vår befinner sig en familj med 2 barn, och L lekte lite med dem en stund. Hon hoppade på och av mellan bryggan och vår badbrygga och plötsligt sa det SPLASH!! Man överbord! L hamnade i vattnet, men som tur var slog hon sig inte. Hon hade sin flytväst på, så det var egentligen ganska odramatiskt, men hon blev så klart rädd och ledsen. Hon tyckte inte alls att det var det minsta roligt när vi skrattade lite efteråt åt det. Vår regel är att hon alltid ska ha flytväst på sig när hon är på utsidan av båten eller leker på bryggan och idag fattade hon nog varför vi tjatar om det.

På en tur till en närliggande lekplats ramlade sedan L och skrapade upp knän och händer.. En riktig otursdag för henne med andra ord. Men som tur var gick det över väldigt fort.

Nu sitter hela familjen och myser under kapellet. Det ska visst bli sämre väder och det får mig att längta lite hem... Dock drömde jag inatt en mardröm om hur det ser ut där hemma... Hoppas verkligen att det inte var en sanndröm! Och sedan undrar jag försynt hur sjutton det ska gå att börja jobba igen.. vi har lååånga sovmornar här! Det är så skönt att vakna och bara känna att "äsch, jag ligger kvar lite till!".

Gillar

Kommentarer