Mycket av allt!

Den sista veckan på Solsidan betade vi av två olika besök, 2 grannfamiljer på grillmiddag & spansk paellalunch hos andra grannar. Lika full fart som övriga sommaren alltså!

Det soliga varma vädret började avta och det började bli lite mer höstlikt. Det kändes både sorgset och lite skönt att packa ihop för att åka hemåt. Att få in tre tomatplantor i bilen visade sig dock vara helt omöjligt... Tack för goda grannar som erbjöd sig vattna tills vi kommer tillbaka om två veckor för att skörda!

Med skönt menar jag att det ska bli lite skönt att få ordning på mat och rutiner. Med så mycket "gäster" som vi haft hela sommaren har det blivit en helt annan kosthållning än om vi varit själva. Varje lunch och middag har planerats och det har blivit både glass, snacks och desserter var och varannan dag.


Men vi har som sagt haft en riktigt härlig sommar. Mycket vänner. Mycket vattenlek. Mycket god mat. Mycket skratt. En del Harry Potter för L och mig som plöjt alla filmerna när vi fått en kväll över. Mycket familjetid.

Jag tror att vi alla har laddat batterierna på flera sätt. Jag vet dock inte riktigt om vi är redo för jobb/skola/fösrkola ännu så barnen och jag tar en veckas ledighet till efter en halvdag på jobbet idag för att styra upp lite. Älskar att jag hela sommaren kunnat gå in en halvdag här och där och betat av. Älskar att jag inte alls känner mig stressad nu utan kan njuta även den sista veckan. Och det står visst både bio, minigolf, frisörbesök och shopping på agendan!

Gillar

Kommentarer