Mycket i huvudet

Jag har mycket som snurrar i huvudet just nu. Mycket tankar och mycket att hålla reda på. Det är mycket på G framöver :-)

Främst denna veckan är det dags för uppspel för R på förskolan imorgon. Jättekul och spännande tycker R! Och jag brukar stå där med tårar i ögonen av stolthet och med tanke på att jag är lite förkyld gäller det väl att ladda med näsduk, ha ha!

Annars fick jag J att plocka ned adventssakerna från vinden i söndags, men insåg att alla fönster måste putsas innan jag gör något annat. Och det har jag inte hunnit med ännu... så julsakerna står nu uppradade i soffan där uppe och liksom bara väntar. Vet inte riktigt när jag ska hinna med det, i värsta fall blir det i helgen.


Och den här lurviga loppan ser man snart inte bak eller fram på :-) Som tur är har vi trimning inbokat innan jul. Ikväll har hon fått en  r e j ä l  kvällsrunda då jag tog en pw med en vän. Nu bör hon sova gott inatt! Och det hoppas jag att jag gör också! Jag behöver nog sova bort den här förkylningen. Det bestämmer vi tycker jag!

Gillar

Kommentarer