Mycket tid för toatankar

Idag fick vi knappt två timmar vid poolen innan det började ösregna vid 12. Så jag ska väl inte klaga. Men det regnar verkligen hela tiden - inga småskurar här inte.

Vi har softat och L har för andra gången på ett dygn kollat på en ny Barbie-film som jag hade smugglat ner i bagaget. Sedan gick vi på massage och det var nog avslappnande för oss båda två. L somnade efter typ 20 min så för henne har jag eg betalt för hårbottenmassage.... Jag fick en grymt bra massage och lär nog ha ont lite överallt imorgon. Aj, aj, vilka konstiga punkter på ex benen som massösen hittade! Men väldigt skönt!

När det är så dåligt väder så finns det tid att fundera lite. Jag kan störa mig en aning på att de har så dåliga servetter här på alla ställen. Totalt meningslösa varianter, tunnare än kleenex så man kan bara torka upp en droppe innan man får ta en ny. Känns väldigt slösaktigt. Men å andra sidan är inte toapappret något bättre. Det är väldigt tunnt, lindat väldigt löst runt en rulle och man skulle lätt kunna använda upp en rulle på en dag om man enbart hade använt toan på rummet. Jag förstår dock anledningen till att det sitter ett duschmunstycke monterat vid varje toastol, men skulle aldrig i mitt liv få för mig att testa en sådan. Oh no!


I Shanhai såg jag nog den mest avancerade toalettstolen ever. Det fanns en hel kontrollpanel vid sidan där man kunde ställa in vatten, luft, effekt, värme osv. Här snackar vi finesser!! Fast jag vågade verkligen inte testa det heller!! Det känns ofräsch på något sätt...

Gillar

Kommentarer

Mamma Stina,
Hahaha! Det är inte sant!
Skönt med massagen, wish I had some!
minbebis.com/blogg/stina/
Potatishäxan,
Har hört talas om dessa japanska toastolar. Själv hade jag nog inte kunnat låta bli att trycka på ALLA knappar! 😊
www.blogger.com/profile/018631233984026212
HUSnrNIO,
Jisses vilka toaletter! Minst sagt fascinerande *s*. Tack för dina ord om mina nätter... går dock inget vidare alls:( Ha det bra!
hilajns.blogg.se
Frida-FantastiskaMamman,
haha nej då kanske man blir nedsugen i toastolen 😉

Men vad härligt med massage, fick du göra det trots att du var gravid??

Kan förstår att ni gillade det båda två...

Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Annica,
hahahaa vilken grej!!

jo kläderna kommer från mammashop.se och H&M.se

kram
trollmorsbusungar.blogg.se
Linda,
Haha, känna som det kan bli ganska spännande att bara gå på toa där borta:)Hoppas regnandet stannar upp och att solen skiner på er resten av vistelsen.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se