Mysig dag

Har haft en mysig dag. Trotsade vädret och gick ner på festivalen för att låta L åka karuseller och köpa godis. Träffade några vänner och hängde en stund, var sedan sällskap åt mamma som skulle till veterinären med mina föräldrars sjuka hund, tillbaka till familjen på festivalen för att shoppa lite godis (fattar inte varför egentligen för det är inte speciellt gott med "marknadsgodis"), köpte lite mat och hyrde en film. J är ute på lite party ikväll men jag håller mig hemma med L på en "tjejkväll".

Hon börjar bli riktigt duktig på sitt Nintendo DS och hon blir riktigt glad när hon klarar något nytt. Själv har jag också klarat banor på Super Mario som jag aldrig ens sett tidigare ;-)

Nu ska jag bädda ner mig tillsammans med L och kolla på en film som jag inte har några högre förväntningar på. Ska bara packa ihop lite grejor inför morgondagens äventyr :-)

Gillar

Kommentarer

Mari - hårpanik,
Det är något väldigt speciellt med marknadsgodis, kanske för att det finns så sällan? Hoppas ni får ett trevligt äventyr idag.
mammagladh.blogg.se
Therese,
Å vår Lura talar fortfarande om marknaden och dess godis och karuseller... nått magiskt över detta då man är liten 😊 Hoppas ni hade ett trevligt äventyr! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Frida-FantastiskaMamman,
Att gå på marknad är alltid lite mysigt....& äta godis är ALLTID jättegott 😉
Kram<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Godkväll!
Filmen är falktiskt helt ok, till och med rolig ibland (enligt mig då).
Hoppas att ni haft ett roligt äventyr.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu