Mysig morgon

Igår kväll klagade L på ont i huvudet, men jag trodde mest att det var för att hon varit lite ledsen pga diskussioner om attityd och beteende. Men idag vaknade hon upp med fortsatt ont i huvudet och feber. Så det blev en jobba-hemma-dag-idag. 


R fick också lite mysmorgon och vi passade på att äta frulle framför morgon-tv. Sedan tog lillprinsen & jag den korta promenaden till förskolan. R tyckte att det var en fin dag idag, och jag är benägen att hålla med honom! Solen skiner och det är en fin höstdag.


Nu ligger L här på soffan bredvid mig och lyssnar på ljudbok. Jag har just introducerat Fem-böckerna för henne och nu ljuder Fem söker en skatt från iPhonen.


Efter lunch är det dags för ett besök hos läkaren för att kolla att örat läkt ordentligt. Nu håller vi tummarna att L ska kunna duscha utan att ha en plugg i örat framöver.

Gillar

Kommentarer

Johannas Rockabilly,
Usch stackarn, hoppas att hon känner sig bättre snart & att läkarna ger glada besked! 😊
Tur att du kan jobba hemma då trotts allt
www.blogger.com/profile/103332055547682781
Helen Stenström,
Hoppas hon snart kryar på sig .
Kram
www.blogger.com/profile/073445871379415046
Helen.HUSnrNIO,
Hoppas det går bra hos doktorn för L och att hon kryar på sig. Var väldigt många sjuka i Ms klass idag när vi kom tillbaka från tandläkaren i morse.
Jag har också försökt att introducera Femböckerna tidigare för W men hon fastnade inte alls för dem. Själv tyckte jag att de var jättebra.

Svar: Jag tyckte den var bra! Spännande, lite samma känsla kring som Jordskott tyckte sambon men det var inte Jordskottsstoryn. Mer miljön och lite udda människor, i alla fall hitintills, som gav den känslan. Att Göran Ragnerstam är med gjorde säkert sitt till också kan jag tänka...
Jag kommer att sitta bänkad på måndagar utan tvekan 😃

Läste att Homeland snart kickar igång. Efterlängtad här också!
Mr Robot har jag inte sett ännu. Tänkt se avsnitt 1 på play i fredags men så la internet av men den har jag också tänkt testa.
Greys är ju ännu en serie som jag inte sett något avsnitt av alls så den får jag ta och börja beta av längre fram, haha 😊
Härlig tvhöst som sagt...!
Kram
husnrnio.se
Jenny,
Hoppas det går bra med hennes öra och han hon snart kryar på sig!
Visst är vädret så underbart sådana här dagar. Tänkte ta en Skåetrip på lördag och kika lite =) Kram
nockinocki.blogg.se