Mysig morgonstund

Har för en gångs skull vaknat upp innan L :-) Utan väckarklocka alltså. Hade lite svårt att somna om när jag väl vaknat till och nu tycker jag att det är riktigt skönt att ligga och dra mig utan att behöva stressa upp till något. I huvudet ärjag redan igång och röjer i arbetsrummet. Vi får väl se om dagens energi räcker till det.

Har en härligt tom söndag framför mig. Jag inser att jag fokuserat väldigt mycket på att jag inte har stressat den här helgen, men det är nog för att kalendern är så jäkla full framöver att jag tycker att det är otroligt skönt att bara vara. L och jag har haft en helg då vi bara varit och träffat härliga människor.

Insåg igår att mina naglar på högerhanden äntligen börjar bli drägliga. Inte så att jag skulle måla dem i någon stark färg ännu, men iaf inte så att jag behöver skämmas allt för mycket. Vänsterhanden är dock ännu helt katastrofal...

Frukost nu kanske? Hade varit underbart om någon annan köpt frallor eller värmt bullar, men, men är man gräsänka får man fixa det själv :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hi hi vilken lyx att vakna självmant innan barnen, händer INTE här då Luran vaknar mellan 4-6 på morgonen. Å jag som är sååå morgontrött, men på nått vis så har man vant sig! Så i går när kl var 9 så trodde jag den var 12... *skratt* Ha nu en härlig STRESSFRI dag, kram till dig å pyret som gror i magen <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Rebecca,
Så härligt att vakan helt av sig själv. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det hihi.
............ MEN VÄNTA NU....... vad ser jag?

GRATTIS till underbara dig, jag har ju helt missat den underbara nyheten! Grattis grattis, så underbart.

Njut av en underbar och stressfri söndag.

Massor med kramar
www.cheeky.nu