Mysmåndag

Eftersom måndagens lekdater ställdes in pga sjukdom lovade jag barnen en "mysmåndag"
Barnen satte igång att pyssla medan jag lagade middag och det tom utan bråk och gråt :-) Efter middagen blev det både tomtebloss & popcorn. En helt vanlig måndag!
Det enda som strulade lite var min lathet.. R ville gärna se ett avsnitt till av det han tittade på, när det egentligen var läggdags. Jag sa att det var ok men då blev det ingen saga. Han var helt med på det, jag frågade mååånga gånger eftersom jag varit med om förut att han blir superledsen när han sedan inte får sagan.
Jodå, han blev såå sur när han skulle bums i säng. Det slutade med att jag fick sitta hos honom tills han somnade, och då kunde jag ju lika gärna ha läst... Men den fighten fick han inte vinna. Han måste också lära sig att man håller det man kommer överens om. 
Men jag tror definitivt att jag ska inför Mysmåndag lite oftare! Speciellt om vi inte fått till något fredagsmys tillsammans. Men nu kommer det att dröja ett tag innan vi har "vanligt" fredagsmys. Nu är det fullspäckat schema ett tag. Men bara roliga saker!

Och det är tur att det är roliga saker, för med tanke på hur lite sömn jag fått de sista nätterna så skulle jag somna annars...

Gillar

Kommentarer