Någon Saida?

Igår upptäckte vi plötsligt att vi saknade L:s nussefilt (snuttefilt). Eftersom vi inte ens minns om vi hade den framme på Koh Lanta så inser ni hur ofta L använder filten... Men det är den filten som jag köpte innan L föddes. Eftersom jag var ganska skrockfull köpte jag inte många saker innan förlossningen, i princip en filt, och 2 klädset för att bebisen inte skulle behöva fotograferas på sjukhuset i landstingskläder :-) Vagn och säng och sånt beställde vi så klart, men hämtade inte ut. Och eftersom hon sedan kom "lite tidigt" så hade jag inte alls fixat så mycket.

Hur som helst, vi hittade inte filten och jag kan verkligen bli jätteledsen över sådana småsaker. Det är ju en världslig sak och värdet är enbart ett affektionsvärde, och förmodligen mer för mig än för L. Vi mailade direkt till hotellen i Shanghai och på Koh Lanta och jag hoppas att de svarar. Eller att filten mirakulöst dyker upp i någon väska... Men jag får nog ställa mig in på att jag sett nussefilten för sista gången....

Gillar

Kommentarer

Fy så trist. Gjorde det samma med mitt första. Fast allt jag hade var en filt. Vagn och säng mm lånade vi eller ordnade senare. Har kvar samma filt till lilleman nu 8 år senare.

Hoppas den dyker upp.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
floosan,
åh va trist, förstår precis som du känner
blogg.mama.nu/floosan
Mamma Stina,
Tråkigt att den inte hittas igen.

Sv; Har inte lärt mig hur man gör med synk till tele.... Suck! Det är sånt som jag inte tar mig tiden till att förstå.

Lyckost dig! =)
minbebis.com/blogg/stina/
HUSnrNIO,
Sådant kan göra mig också väldigt ledsen. Sambon fattar inte att det kan bli så "stort". Många känslor... Hoppas ni hittar den! Ha en bra måndag.
hilajns.blogg.se
Therese,
Men fyyyy så ledsamt, känenr med dig för jag är nog rätt lik dig på den punkten....
Å visst är ajg galen med mitt julande, spec då du befinner dig i sol å värmen *skratt*

När kommer ni hem?


KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
annica,
NEEE VA TRIST, SÅNT DÄR BLIR JAG OXÅ LESSEN ÖVER, HOPPAS DEN SNART KOMMER TILL RÄTTA!!
trollmorsbusungar.blogg.se
Linda,
Nej så trist, just barnens bebis saker så som snuttefiltar och gosedjur är ju sånt man verkligen inte vill mista. Kommer ihåg när en av tvillingarna tappade sin gosehund i sthlm fy det var en pärs för oss båda, han nöjde sig dcok med en ny medans jag fortfarande sörjer den gamla lite:)
Hoppas den kommer tillrätta.
Ha en fortsatt trevlig vistelse, Kramar
www.uppochnervandahuset.se