Nappflaskor, snor och chokladpudding

L fyller snart fyra år och idag tog jag äntligen tag i att rensa ut "hennes" skåp med nappflaskor, pipmuggar, plastskålar osv. Jesus, varför har jag bara förträngt att jag har ett helt skåp med sånt som vi inte använder?
J kom hem vid halv sex imorse efter sin Holland-vistelse och jag kunde som tur var somna om en stund till. L vaknade och var snorig och springer och snyter sig hela tiden, men jag hoppas att en lugn helg ska hålla en ev förkylning på avstånd. Själv har jag inga symptom efter sprutan, förutom en öm arm som mest känns som grym träningsvärk.

Nu är det snart dags för i lite pannkakslunch och sedan lekstund med L:s bästa kompis I. Sedan blir det lite matshopping inför kvällens fredagsmys. Har lovat L chokladpudding så det är väl bäst att jag inte glömmer det iaf..Borde kanske också åka och lämna i min kamera så att jag slipper ta dåligt upplösta foton med mobilen...

Gillar

Kommentarer

Louise,
Jag har ett gemensamt med din dotter, jag älskar chokladpudding (med en pappa som var distriktschef på Ekströms under hela min uppväxt så var det fri tillgång på det hemma...). Helst skall det vara med grädd och strössel på.

Skönt om du slipper mer biverkningar. Jag kunde inte sova på den armen 3 nätter, det var det värsta som hände mig 😉

Eric fyllde 4 i augusti så då är de ju väldigt jämngamla. För ett par veckor sedan tog vi bort pottan för gott & rensade bort bebisbestick, plasttallrikarna & hakklapparna ur skåpet. Han dricker fortfarande välling i flaska men vi skall så sakteliga gå över till att dricka ur mugg. Så gör ju stora killar säger vi 😊

Kram & trevlig helg!
lollo71.wordpress.com
Jessica
,
Ha en trevlig helg vännen! Hoppas Johan orkar med Johan Falk film ikväll!

Tyra såg kortet på L här och så sa hon att hon känner henne och sen gick hon och hämtade kortet hon fått av er när hon fyllade år, där hon och L sitter och badar. FAttar inte att hon kopplade det och dessutom att hon visste var det kortet låg!

Ha det underbart iaf i helgen och ta det nu lite slappt 😊
Mamma Russin,
hej gumman...

hihi vilken sötnos på kortet..:) skönt att du fått hem din gubbe nu för ett tag..;)

önskar er en fin helg,, kramkram
enburkrussin.se