Nappflaskor, snor och chokladpudding

L fyller snart fyra år och idag tog jag äntligen tag i att rensa ut "hennes" skåp med nappflaskor, pipmuggar, plastskålar osv. Jesus, varför har jag bara förträngt att jag har ett helt skåp med sånt som vi inte använder?
J kom hem vid halv sex imorse efter sin Holland-vistelse och jag kunde som tur var somna om en stund till. L vaknade och var snorig och springer och snyter sig hela tiden, men jag hoppas att en lugn helg ska hålla en ev förkylning på avstånd. Själv har jag inga symptom efter sprutan, förutom en öm arm som mest känns som grym träningsvärk.

Nu är det snart dags för i lite pannkakslunch och sedan lekstund med L:s bästa kompis I. Sedan blir det lite matshopping inför kvällens fredagsmys. Har lovat L chokladpudding så det är väl bäst att jag inte glömmer det iaf..Borde kanske också åka och lämna i min kamera så att jag slipper ta dåligt upplösta foton med mobilen...

Gillar

Kommentarer

Jessica
Jessica,
Ha en trevlig helg vännen! Hoppas Johan orkar med Johan Falk film ikväll!

Tyra såg kortet på L här och så sa hon att hon känner henne och sen gick hon och hämtade kortet hon fått av er när hon fyllade år, där hon och L sitter och badar. FAttar inte att hon kopplade det och dessutom att hon visste var det kortet låg!

Ha det underbart iaf i helgen och ta det nu lite slappt 😊
Mamma Russin
Mamma Russin,
hej gumman...

hihi vilken sötnos på kortet..:) skönt att du fått hem din gubbe nu för ett tag..;)

önskar er en fin helg,, kramkram
enburkrussin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229