Nässelutslag och borttappat spelEfter lång väntan och ett besök hos läkaren konstaterade hon att det verkar vara nässelutslag som L har. Det behöver inte vara en allergisk reaktion på något utan kan mycket väl vara pga en infektion i kroppen, som att hon just haft vattkoppor. Om det inte försvinner efter 2-3 veckor blir det att utreda det. Hon skrev iaf ut något annat än Tavegyl, som kan ha en sövande effekt. Och så passade vi på att förnya recepten på astmamedicinen och det blev nya varianter denna gången. Alltid något positivt!

Hemma igen försöker jag stöka undan en massa tvätt och annat. Och så letar vi efter L:s Nintendo DS. Det ligger inte i sitt fodral. Jag kan liksom se det framför mig, har sett det nyligen, men kan inte hitta det! Jag behöver hjälp! Den där lilla vätten har väl varit framme igen.. Eller så är det jag som städat undan det på något mycket bra ställe... Någon släkting till Saida som kan se vart det ligger?? ;-)

Medan vi letar får ni gärna rösta för att L och jag ska komma med Bloggbussen ;-)

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Skönt att de kunde säga vad det förmodligen var för ngt!

Det där med Nintendo DS... suck.
Här kommer spel bort, spel hittas, spel tappas bort igen osv osv.

Ändå har barnen varsin väska till sina DS där det även får plats att förvara spelen :S

Håller med dig till fullo - det vore toppenkul att ses på Bloggbussen =)
Jag frågade W före jag anmälde oss och hon frågar varje dag nu hur läget ser ut.
Jag har dock inte gett henne några stora förhoppningar om att vi kommer med men man kan ju alltid hoppas...

Ha en trevlig onsdagskväll!
husnrnio.se
CiliaH,
Vad skönt att ni fick hjälp. Hoppas att bekymren lägger sig nu.

Kram
ugglehuset.se
Russin,
hej vännen..
Stina fick sin balnas utslagen efter vattkopporna.. vet inte om du minns men hon fick det efter hon haft 3 dagarsfebern med och då var vi in på akuten och dom undersökte henne och menade på att just efter ett virus kan man få olika följdsjukdomar/åkommor och på Stina sätter det sig på balansen, jätteläskigt för hon rmalar ju bara ihop och kan inte gå el ens sitta.. jag trodde hon drev med mig först för vi var ute och hon bara la sig i leran och jag typ skällde på henne.. men efter ett tag förstog jag ju att hon kunde inte stå upp ens.. 😟 men det gick över på ett par minuter iaf..

hoppas du mår bättre i magen idag så du inte misa eventen.. 😊 kraaam
russinsdagbok.se