Nästan fredagsmys

Har äntligen tagit mig tid till att färga håret! Och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Förstår inte varför det ska vara så svårt att göra något för sig själv?
Efter en lång varm dusch har jag nu lyxat till det med en kopp Glöggte. Det lät så spännande idag när jag sprang på en påse, och kanske var jag lite lättpåverkad eftersom jag varit sugen på glögg en längre tid.


L och jag har haft en bra dag. Hämtade henne lite tidigare än vanligt och så åkte vi för att shoppa lite. Det är verkligen en duktig tjej nu. Lite disträ ibland så man får tjata lite när man vill att hon ska komma, men det är säkert åldern :-D Hon har nu köpt en Fars dags-present till pappa J och vi avslutade shoppingen med mat från Mc Donken som sedan intogs framför tv:n. Förskräckligt va? Men mysigt var det, så det kan det vara värt! Lite förhelgmys eftersom vi inte ska träffas i helgen. L ska vara hos farmor och farfar medans J och jag åker till Jkp.

Har laddat upp med ett antal tidningar och ett par böcker och hoppas på att bara kunna softa hela lördagen och ladda upp inför kvällens fest. Förra året var det superbra underhållning på samma fest så jag har lite förhoppningar på det, annars hoppas jag att det blir trevligt sällskap vid bordet. Skulle festen vara trist har jag nära till hotellet och kan ju alltid skylla på någon lämplig gravidkrämpa ;-)

Gillar

Kommentarer