Nattsuddande barn och trevlig kväll


Det var en riktigt trevlig kväll igår. Gebortenbok.se var hos mig och höll i ett bok- & chokladparty. Ett mycket trevlig koncept, en mycket trevlig tjej bakom företaget och en mycket trevlig mamma som hjälpte henne igår.

Jag hade båda kidsen hemma och L hade fått order om att hålla låg profil. Det funkade väl  hyffsat. Hon ville gärna hjälpa till att sätta upp alla böckerna och sakerna innan gästerna kom. Sedan fick hon en kompis att ta hand om under kvällen och de åt bra och kollade sedan på film en stund och höll sig lugna. Men när tröttheten började ta över så var L tvungen att engagera sig mer för att inte somna, så då blev det lottdragning ungefär 10 gånger så att alla vann vars en teckning. Men det var ju ganska oskyldigt.

När alla gästerna gått hem hjälpte hon mig att plocka undan allt så att vi idag kunde komma ner till ett rent hem igen. Min duktiga tjej!

R var så klart vaken hela kvällen. Han sov ett litet pass på en ca 20 minuter, men sedan ville han inte missa något. Sedan somnade han igen vid 11 och jag la honom i liften för att jag skulle kunna plocka i ordning. Men det gick inte. Nej, då han skulle vara med. Så barnen somnade vid 12 inatt. Nattsuddare!

R sov 45 minuter längre än vanligt och det blev välling vid halv sju. Sju kräktes doggen D på golvet och eftersom R inte sov blev han ledsen när jag reste mig upp utan att ta honom med. Jag fick hålla honom i famnen och torka/plocka upp gräshögen som D kräkt upp. Det tog en stund innan vi somnade om, men sedan fick jag faktiskt ligga kvar tills halv nio.

Nu har vi käkat frukost, hela ligan, och planen är att krypa tillbaka ner i sängen och kolla lite på gårdagens Idol. En slö lördag har vi framför oss.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Mamma Russin,
Mms så gott det ser ut.. 😊 vad är det för spett du gjort ?

kramkrma
www.blogger.com/profile/166633865938851156
Anonym
,
Det var jätteroligt att träffa dig och dina gulliga barn, hund i fredagskväll maten var jättegod /Kram från Monica (mamman )