Nattsuddare & stuvade makaroner

Prickarna var i princip borta när vi vaknade. Eller när det var dags att gå upp får jag kanske skriva. För jag hade inte mer än somnat när R vaknade och var lite ledsen. Helikoptersällskap i sängen.. Sedan hade jag inte mer än somnat om igen när W  t y d l i g e n  behövde gå ut. Eller ville leka. Jag är inte helt säker på vilket, för hon traskade runt med sitt leksakslejon i munnen tills jag masade mig upp och släppte ut henne i trädgården.. Sedan hade jag svårt att somna om. Men det var morgon i Kina så jag passade på att sms min man :-)


Det var otroligt skönt att inte ha några som helst planer efter jobbet idag. Barnen hade önskat stuvade makaroner och falukorv så jag behövde inte ens lägga tid på att fundera ut middagsmat. Och de åt rejäla portioner innan vi gav oss ut på en gemensam (tidig) kvällsrunda med den fyrbenta. Samma fyrbenta som väckte mig inatt. Som numera väcker mig varje natt..

Vet att jag kanske borde lägga i en maskin tvätt eller något, men jag orkar faktiskt inte! Och så får det vara ibland. Nu är en nattad och en återstår. Den fyrbenta får vänta lite  till innan det är dags att gå ut igen. Ska nog slå mig ner i soffan under en filt en stund. Ljusen är ju redan tända :-)

Gillar

Kommentarer