Nedstämd och lättmjölk

Idag har jag känt mig lite nedstämd och ett par dagar har jag inte tyckt att jag haft något speciellt att skriva på bloggen. Jag känner mig bara trött hela tiden och oerhört less på att springa på toa. Det begränsar mig verkligen och jag överväger tom att stanna vid affären för att köpa det mest nödvändiga bara för att jag vet att så fort jag stiger ur bilen så kommer jag att vara otroligt kissig... Och jag vill verkligen inte klaga och vara en gnällspik över något som inte är så allvarligt. Men det tär faktiskt en hel del psykiskt.. jag känner mig låst. Idag har jag mått illa också, men jag försökte vila bort det efter lunch även idag.

Söta L hade idag med sig en present hem till bebisen, "så att det inte skulle bli orättvist". Hon berättade att det också är en pärlplatta :-) Vi har haft en mysig em/kväll. Vi har spelat spel och för en gångs skull var det inte tjaffs vid maten utan hon åt vid god aptit (annars är hon inne i en period då hon inte äter så mycket), men kanske för att det var korv och potatismos? Ingen lök eller konstigheter i sikte :-)

När J kom hem var jag tvungen att sitta och jobba en stund vid datorn och då agerade L massös, frisör, sminkös och tatuerare på mig. Det var inte alls fel måste jag säga!!

Idag har jag nog druckit 1,5 liter mjölk!! Jag dricker aldrig mjölk, men när jag var gravid med L så drack jag det till både lunch och middag. Dagen efter förlossningen var suget borta igen, så det var förmodligen något jag behövde under graviditeten. Denna gången har det inte alls varit så markant, men några glas har jag druckit. Idag har jag klunkat i mig som bara den - iskall mjölk och marabou - det ni!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Iskall mjölk är verkligen gott, men inte ens det är ju bra med GI:( nu börjar jag verkligen känna mig begränsad i matväg, men men, inte ska jag deppa ihop för det inte:)

o ja en webbshop hade inte varit dumt, kanske borde föreslå det för dom, borde ju ge en merförsäljning, tyvärr är det ju inte allt som är fint där så frågan är hur det skulle gå, man får ju liksom väja ut russinen ur kakan då man är där.

Att dra Moa i pulkan efter är TUNGT vill jag lova, men ja jag försöker att tänka att det ger bra med extramotion och det är ju det jag vill ha:) Tyvärr är det ju lite svårt just i nerförsbackarna då hon gärna åker fortare än mig, man skulle haft sånna skalkar som finns på fjällpulkor så hon inte kan komma nära, som det är nu har vi bara ett spännband som vi fäster runt axlar/armar.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Potatishäxan,
Du får gnälla, det är skitjobbigt att vara höggravid ju!! Kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212