Nej...

Det gick tyvärr inte alls så bra med L:s astma.. Hon fick ju sova ett par timmar på kvällen, men sedan hostade och hostade och hostade hon. Och hade svårt att andas. Vi medicinerade så gott vi kunde men till slut ringde vi 1177 i Sverige för att rådfråga om hur mycket medicin vi kunde ge. Sköterskan där ville koppla oss till giftcentralen men det ansåg jag inte nödvändigt.

När klockan i Sverige var över 7 (1 på natten hos oss) ringde jag sjukhuset men fick eg bara veta att jag skulle ringa ett annat nummer kl 8 eller 9. Väntade till 8, ringde, men det var 9 så jag fick göra ett nytt försök en timme senare. Då var alltså klockan 3 på natten hos oss och jag hade inte sovit alls. Pratade med en sköterska ett tag som menade att vi inte skulle ge L mer medicin utan att vi skulle söka om andningen inte blev bättre. Vilket den inte blev..

Kvart i fyra hostade L så mycket och hade så svårt att andas att hon kräktes upp slem så då väckte jag J och sa att vi måste till sjukhus. L åkte med pappa och gudfar till akuten.

Jag kunde absolut inte somna om och en stund senare vaknade så klart R.

Efter mycket väntan, men mycket bra omhändertagande blev L inlagd på avdelning och ska tillbringa en natt på sjukhus. Hon har syrgas och får andas in medicin varannan timme.

Pappa J har tillbringat dagen fram till tre hos skruttan och nu är det min tur. Jag vet att jag borde sova när L gör det, men.... Å min stora lilla tjej!!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Men åh älskade vännen! Att fina L har blivit så dålig. Jag lider verkligen med er hjärtat. Men det är skönt att veta att de har koll på henne. Håller tummarna för att hon blir frisk fort nu hjärtat! Massor av KRAMAR och STYRKA
www.blogger.com/profile/064520350022772886
CiliaH,
Nej men usch och fy! Lilla stackaren och stackars er föräldrar med! Hoppas verkligen hon blir bättre nu efter att hon varit på sjukhus. Tänker på er.

Kram
ugglehuset.se
Anonym
,
Aj, fy vad jobbigt! Vännen vad typiskt!! Måtte hon bara känna sig bättre och att hon och ni känner er trygga. Tänker på er!! Kram cool