Nerkissad mamma

Ikväll har jag varit på infomöte på L:s kommande skola. Infomöte eftersom hon kommer att börja i förskolan där efter sommaren. Det känns helt galet stort!

Skolan kändes jättetrevlig. En ganska gammal skola, med ca 360 elever, från förskola till sexan. Det är gångavstånd från vårt hus och flera av våra, och framför allt L:s kompisar kommer att gå där.

Idag har jag också varit på BVC, 10-månaderskontroll för R. En 10-kiloskille som kissade på sin mamma :-) Men han fick en godkäntstämpel i baken av läkaren och kunde både klappa med klossar och plocka upp papperstussar med pincettgreppet, kolla efter lampan och mamma och försöka ta läkarens brillor.

Nu räknar jag inte direkt med att R ska sova hela natten så jag ska göra mitt bästa att komma i säng i tid ikväll.

Gillar

Kommentarer

Linda,
Ja visst är det ofattbart att barnen blir så stora att de ska börja skolan, våra har ju gått en termin redan och fortfarande kan jag komma på mig med att säga att dom går på dagis:)
Stora killen nu, tänk han var ju bara en liten pyttis då jag såg honom
Kramkram
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Anonym
,
Hihi! Han firade sin godkändstämpel med att kissa på mamma 😉 Hoppas du har fått sova inatt gumman! KRAM!
Maria,
Det är ett stort steg att börja i förskolan.
Min Saga bara tjatar om att hon snart börja 1:an och då är hon minsann inte minst på skolan längre:-)
Hoppas att ni har haft ännu en bra natt!!

kram kram
sagafia.se
Östblomman,
WOW, så fort det går... skönt att skolan känns bra, självklart är det viktigast att barnen trivs, men det är ju alltid gött att ha bra magkänsla för oss också 😊.

Å hoppas att du fått sova gott inatt också. Vi kämpar på här hemma... upp och ner. Antagligen mkt för stumpan med inskolningen på förskolan också. Det går oxå upp och ner 😉. Ha en bra dag!

Kram
ostblomman.blogspot.com
Therese,
Låter som en toppen skola, och bra att det ligger så nära!!! Lämnar en dröser kramar å återgår till mamma mu å kråkan som rullar på barnens begäran 😃
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Evelina "Evsi" Hellström,
visst känns det konstigt när de ska börja skolan, de känns så små när de går i 0'an men så går de med så stora barn! Men de blir säkert jätte spännande för henne! Hoppas hon kommer trivas! kram
www.metrobloggen.se/evsi