Nervös

Imorgon ska jag lämna R i 12 timmar - för första gången! Ska till Gbg på konsert och min snälla mamma kommer hit och passar barnen. Vi kör hem på natten efter konserten och eftersom R är på hemmaplan så kan han ju få mat direkt när vi kommer hem.

Har inga som helst tvivel på att mamma klarar skivan med två barn och en hund. Men jag börjar tycka att det är lite jobbigt att lämna min lilla bebis, som inte är en bebis längre utan en liten pojke. Det går för fort!!

Mamma och pappa passade L när hon var ungefär lika gammal och vi var i Gbg och kollade på Robbie Williams. Det gick ju bra och då hämtade jag inte henne förrän morgonen efter, så jag vet eg inte varför jag är lite nervös. Men det ska kanske vara så, det är ju ändå första gången med min lilla prins :-)

Tyvärr ska det regna imorgon enligt prognosen och konsert borde vara synonymt med uppehåll. Håll tummarna att jag slipper stå i Gbg i ett regnställ imorgon. Fast å andra sidan är det ju ingen som ser om jag får värsta mjölkmaskinläckaget då! ;-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh ska ni på Roxette? Vad roligt! Det kommer gå toppen med barnen gumman! Ha det nu så underbart, även om regnet öser ner! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Linda,
Det kommer säker att gå jätte bra, men jag förstår din känsla.
Hoppas Gbg bjuder på sol och att ni får en toppenkväll, Kramar
www.uppochnervandahuset.se